Ο κόσμος του Θρύλου, διαλέγει την εντεκάδα του ντέρμπι!

Ο κόσμος του Θρύλου, διαλέγει την εντεκάδα του ντέρμπι!

Θρύλος και σταθερή ενδεκάδα… δεν πάνε μαζί! Λίγοι είναι οι ποδοσφαιριστές που μένουν σταθεροί και αμετακίνητοι! Ποιοι όμως θα αγωνιστούν την Κυριακή?

psifoforia

Η αγωνία κορυφώνεται καθώς το ντέρμπι πλησιάζει και οι συζητήσεις γύρω από τη διάταξη του Ολυμπιακού και τη βασική ενδεκάδα, δίνουν και παίρνουν.

Με τι σχήμα θα κατέβει ο Θρύλος? Θα “ξανακόψει” Μαζουακού ο Σαλίνο? Θα αγωνιστεί ο ξεκούραστος Μιλιβόγεβιτς και αν ναι, ποιος θα κοπεί? Κασάμι ή Καμπιάσο? Πάρντο ή Ερνάνι? Ντουρμάζ ή Σεμπά? Τσόρι ή Φορτούνης? Ιντέγε αν γυμναστεί κανονικά ή Φινμπόγκασον? Πολλά είναι τα ερωτήματα γι’αυτό…

Πάμε να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή :

1. Τερματοφύλακας

Σταθερά ο Ρομπέρτο, δεν αλλάζει κάτι!

2. Δεξί Μπακ

Ομάρ ή Σαλίνο? Ξαναπαίζει ο Ομάρ ή παίρνει ανάσες και δίνει θέση στο Σαλίνο αν δεν παίξει στα αριστερά?

3. Δεξί Στόπερ

Ντα Κόστα ή Μποτία? Ποιος πρέπει να πάρει το παιχνίδι? Ο Μποτία που δείχνει να ανεβαίνει ή ο Ντα Κόστα που έδειξε καλά σημάδια αλλά έρχεται από τραυματισμό?

4. Αριστερό Στόπερ

Ο Σιόβας θα συνεχίσει σταθερά στο αριστερό άκρο!

5. Αριστερό Μπακ

Σαλίνο η Μαζουακού? Ποιον θα επιλέγατε εσείς? Τον σταθερό αμυντικά και “σκύλο” Σαλίνο ή το γρήγορο, πιο επιθετικό διεμβολιστεί Μαζουακού?

6. Άμυντικά Χαφ

Εδώ έρχεται ο Μίλι! Αγωνίζεται και κάνει δίδυμο με Καμπιάσο ή με Κασάμι, ή συνεχίσουν Καμπιάσο και Κασάμι ακριβώς όπως στο Λονδίνο?

7. Δεξί Άκρο!

Πάρντο ή Ερνάνι? Συνεχίζει ο Πάρντο με την playstation ασίστ στο 2-3 με την Άρσεναλ ή παίζει ο πιο γρήγορος και φαντεζί Ερνάνι?

8. Αριστερό άκρο!

Ντουρμάζ ή Σεμπά? Επιστρέφει στη βασική ενδεκάδα ο κεφάτος Ντουρμάζ και παίρνει ανάσες ο Σεμπά ή ξαναβλέπουμε τον πλέον αξιόπιστο Σεμπά βασικό?

9. Οργανωτές!

Τσόρι ή Φορτούνης? Παίρνει ανάσες ο Φορτούνης μετά το εκπληκτικό παιχνίδι στην Άρσεναλ και μπαίνει ο Τσόρι ή ξεκινά ο Τσόρι και αναλαμβάνει ο Φορτούνης αν χρειαστεί?

10. Αιχμή του δόρατος!

Ιντέγε ή Φινμπόγκασον? Εδώ μάλλον τα πράγματα είναι πιο απλά καθώς ο Φίνμπο έρχεται με ανεβασμένη ψυχολογία και υγιέστατος, τη στιγμή που ο Ιντέγε ένιωθε ενοχλήσεις από τον αγώνα με την Άρσεναλ και αρκέστηκε σε ατομικές προπονήσεις. Υπάρχει άραγε η πιθανότητα να δούμε άλλο σχήμα με τους δύο μαζί στην ενδεκάδα?

Η ώρα του ντέρμπι φτάνει και σύντομα θα ξέρουμε την ενδεκάδα που θα πάρει τη νίκη στην Τούμπα και θα επιστρέψει στον Πειραιά να αποθεωθεί!

Για να συμβεί αυτό όμως χρειάζεται μεγάλη συγκέντρωση, ψυχραιμία στην πίεση που θα ασκήσει ο κόσμος και ο ΠΑΟΚ ως γηπεδούχος, έξυπνη τακτική με υπομονή, κοντά τις γραμμές και ταχύτητα στην ανάπτυξη του παιχνιδιού.

Τα αμυντικά κενά του ΠΑΟΚ είναι αρκετά, πολλά είναι και τα δικά μας όμως όταν ο ρυθμός είναι γρήγορος και οι επιστροφές αργές.

Αυτά για την ώρα! Σύντομα περισσότερα!

Επιμέλεια : Αλέξανδρος Στεργίου

Share and Enjoy !

0Shares
0 0