Ο Εμβιλά τα δίνει όλα για να παίξει με τη PSV

Ο Εμβιλά τα δίνει όλα για να παίξει με τη PSV

Δείτε το Pre Game μας:

Ο Γάλλος χαφ είχε καλή εικόνα στο τεστ της Πέμπτης, κάνει μεγάλη προσπάθεια για να είναι στο 100% και έχει ακόμα πιθανότητες να παίξει με τη PSV.

Από την Τρίτη αλλά κυρίως από την Τετάρτη ο Εμβιλά είχε αρχίσει την προσπάθεια για θετικά μηνύματα ενόψει του αγώνα με τους Ολλανδούς. Στην προπόνηση της Τετάρτης η εικόνα του ήταν ενθαρρυντική καθώς έπιασε και μπάλα και μετείχε στις ασκήσεις της ομάδας.

Την Πέμπτη στο σχετικό προπονητικό τεστ είχε επίσης καλή εικόνα. Η ουσία είναι πως ο Εμβιλά τα δίνει όλα για να είναι παρών στο ματς με τη PSV και σε αυτή τη φάση έχει περισσότερες πιθανότητες να προλάβει συγκριτικά με χθες. Το εάν θα τα καταφέρει θα το ξέρουμε με βεβαιότητα νωρίς το απόγευμα και προφανώς εάν το κάνει θα δούμε ένα 4-3-3 στο Φάληρο.

Από εκεί και πέρα η βασική δοκιμή που έχει κάνει ο Μαρτίνς είναι αυτή που σας έχουμε μεταφέρει από χθες. Δηλαδή: Δηλαδή Σα κάτω από τα δοκάρια, δεξί μπακ Λαλά και αριστερό τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ και κέντρο άμυνας με Σωκράτη και Μπα. Κεντρικά χαφ τους Καμαρά και Μπουχαλάκη & μπροστά τους τον Βαλμπουενά. Στα δύο άκρα της επίθεσης οι Μπρούμα και Μασούρας και Ελ Αραμπί ως φορ.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0