Ο 5ος κύκλος του professor Πέδρο Μαρτίνς στον Ολυμπιακό

Ο 5ος κύκλος του professor Πέδρο Μαρτίνς στον Ολυμπιακό

Δείτε την εκπομπή μας

Ο Πέδρο Μαρτίνς ανανέωσε το συμβόλαιο του για δύο χρόνια με τον Ολυμπιακό και βρίσκεται στην τεχνική του ηγεσία για πέμπτη σερί σεζόν και με στόχο να τον φτάσει ψηλά στην Ευρώπη.

Ο 5ος κύκλος του professor Πέδρο Μαρτίνς στον Ολυμπιακό
Ολυμπιακός και Πέδρο Μαρτίνς δεν χρειάζονται πολλά πολλά για να καταλάβει πλέον ο ένας τον άλλον. Μετά από τέσσερα χρόνια γνωρίζει πολύ καλά η μία πλευρά την άλλη. Έτσι εδώ και καιρό υπήρχε η αίσθηση πως η συνεργασία τους θα συνεχιζόταν. Ούτε οι μεν, ούτε οι δε άφησαν το θέμα να… σύρεται και να γίνεται σίριαλ.

Είχαν ξεκαθαρίσει ότι θέλουν να συνεχίσουν να πορεύονται μαζί. Έτσι λοιπόν πήρε και επίσημη μορφή η ανανέωση της συνεργασίας τους. Ο Πέδρο Μαρτίνς θα συνεχίσει να φοράει τη φόρμα του Ολυμπιακού και να κάθεται στην άκρη του πάγκου του για τα επόμενα δύο χρόνια. Ένας προπονητής που απολαμβάνει την πλήρη αποδοχή του κόσμου και υπό τις οδηγίες του η ομάδα του Πειραιά έπαιξε πολύ ωραίο ποδόσφαιρο.

Διαβάστε Επίσης
Αγανακτισμένοι οπαδοί του Άρη σταμάτησαν το πούλμαν και κατέβασαν τους παίκτες για εξηγήσεις
Ο Πέδρο Μαρτίνς ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας του Πειραιά το 2018 μετά από μία καταστροφική σεζόν. Τότε είχε ένα πολύ δύσκολο έργο να καταφέρει να συμμαζέψει τον Ολυμπιακό και να τον κάνει να παίξει ωραίο ποδόσφαιρο. Το κατάφερε ο Πορτογάλος προπονητής με τους Πειραιώτες να παίζουν καλό ποδόσφαιρο την πρώτη του σεζόν, αλλά να μην παίρνουν το πρωτάθλημα. Παρόλα αυτά η διοίκηση και ο κόσμος ήταν ικανοποιημένοι από την εικόνα της ομάδας.

Δείτε την συνέχεια εδώ

Share and Enjoy !

0Shares
0 0