Μπόλονι: “Δείξαμε τι μπορούμε να κάνουμε, καλή τύχη στον Ολυμπιακό στην Ευρώπη”

Μπόλονι: “Δείξαμε τι μπορούμε να κάνουμε, καλή τύχη στον Ολυμπιακό στην Ευρώπη”

Δείτε την εκπομπή μας

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπόλονι:

Για το ματς: “Θα ήθελα να ξεκαθαρίσω μερικά πράγματα, σκέφτομαι τους παίκτες μου, και σκέφτομαι τους παίκτες που δεν μπόρεσαν να είναι στον αγωνιστικό χώρο και εκείνους που δεν ήταν καν στην 20άδα όμως θέλω να ευχαριστήσω όλη την ομάδα για τη βοήθεια τους στις προπονήσεις, αύριο θα είναι και η δική τους σειρά. Επίσης θα ήθελα να πω για τον Ολυμπιακό πως είδα πως έπαιξαν καλά κατά το πρώτο μέρος συλλογικά, κατανοώ όμως ότι έχουν ένα δύσκολο παιχνίδι την Πέμπτη για τους ίδιους και το ελληνικό ποδόσφαιρο και χωρίς καμία άλλη σκέψη τους εύχομαι το καλύτερο για τον αγώνα της Πέμπτης.

Όσον αφορά το ματς ζήτησα δύο πράγματα. Να μπορέσουμε να τηρήσουμε στο μάξιμουμ το πλάνο μας και να έχουμε το κουράγιο να ενοχλήσουμε αυτή τη μεγάλη ομάδα. Έχω την αίσθηση πως σε αρκετές περιπτώσεις δεχτήκαμε την πίεση αλλά ο πυρήνας μας έμεινε καλά οργανωμένος ακόμα και όταν ο Ολυμπιακός έριξε όλα του τα χαρτιά.

Σκέφτομαι τους παίκτες που ήρθαν να συζητήσουν μαζί μας και είμαι χαρούμενος που δώσαμε και σε εκείνους χαρά. Σχετικά με αυτό θέλω να πω κάτι ακόμα. Να συνεχίσουν οι φίλαθλοι μας να μας αγαπούν όπως και εμείς”.

Για το αν το γρήγορο γκολ έπαιξε ρόλο: “Όλα τα γκολ είναι σημαντικά και ιδίως το δεύτερο γκολ και δεν ξεχνάω τα αντανακλαστικά που έδειξε ο τερματοφύλακας μας και ευχαριστώ όλους τους παίκτες μου”.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0