Μπόλονι : «Πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι ο Ολυμπιακός κυριαρχεί»

Μπόλονι : «Πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι ο Ολυμπιακός κυριαρχεί»

Δείτε το Pre-Game του Derby!

«Τα αποτελέσματα του αντιπάλου μας, μιλούν από μόνα τους. Πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι ο Ολυμπιακός έχει χτίσει μια πολιτική και αγωνιστική κατάσταση που του επιτρέπει να μπορεί να κυριαρχεί στο πρωτάθλημα από την αρχή μέχρι το τέλος. Στη ζωή πάντα τα πράγματα έτσι είναι.

Ο μικρότερος πάντα προσπαθεί να ανέβει όσο πιο ψηλά γίνεται. Θέλω να διορθώσω, ο Παναθηναϊκός σε καμία περίπτωση δεν είναι μικρός. Καταννοώ ότι συγκριτικά με τον αντίπαλο ενδεχομένως να είμαστε σε μια δεύτερη γραμμή, όμως στόχος μας είναι να δώσουμε τη “μάχη” μας για να φτάσουμε στα ανώτερα επίπεδα του βαθμολογικού πίνακα».

Κατόπιν, ο Μπόλονι συμπλήρωσε ότι ο Παναθηναϊκός θα κάνει ότι μπορεί για να πάρει τη νίκη:

«Για να προλάβω επόμενη ερώτηση, θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι και σε αυτόν τον αγώνα, όπως και σε όλους τους άλλους, θα κοιτάξουμε να κάνουμε το παν και να δώσουμε το μάξιμουμ, ώστε να μπορέσουμε να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα, το οποίο θα ικανοποιήσει και εμάς και όλη την οικογένεια του Παναθηναϊκού».

Ο Μπόλονι μίλησε για το πως προετοιμάζονται οι παίκτες του για το ντέρμπι:

«Οι παίκτες μου ξέρουν πως να παίζουν τέτοιους αγώνες όπως απέναντι στον Ολυμπιακό, τον ΠΑΟΚ, την ΑΕΚ και άλλες μεγάλες ομάδες και αυτό είναι ενθαρρυντικό. Οι παίκτες μου έχουν συναίσθηση της σημασίας αυτών των “μονομαχιών” και είμαι σίγουρος ότι θα κάνουν το παν για να βγουν από το γήπεδο με ψηλά το κεφάλι».

Share and Enjoy !

0Shares
0 0