Μπαρτζώκας: «Τώρα θα φανεί ποιοι είναι οι σκληροί…»

Στο γεγονός πως πρέπει οι παίκτες του να γίνουν ακόμη πιο σκληροί στη συνέχεια, στάθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά το φιλανθρωπικό φιλικό που έδωσε ο Ολυμπιακός στη μάχη κατά του κορονοϊού.

Δείτε την εκπομπή μας:

«Αυτά τα παιχνίδια της Δευτέρας είναι πολύ σημαντικά λόγω του φιλανθρωπικού τους σκοπού. Είναι επίσης σημαντικά και για εμάς, δεδομένου ότι δεν αγωνιζόμαστε στην τοπική λίγκα και επιπλέον επειδή έχουμε την ευκαιρία γνωρίσουμε και να δούμε από κοντά πολλούς ταλαντούχους παίκτες όπως είναι οι Σιμόνοβιτς και Πετρούσεφ. Θέλω να ευχηθώ σε όλους υγεία και καλή χρονιά. Είναι μια δύσκολη σεζόν, αλλά τώρα που μπαίνουμε στον δεύτερο γύρο θα φανεί ποιοι είναι οι σκληροί. Πρέπει να γίνουμε σκληροί. Πιο σωστά είμαστε σκληροί, αλλά πρέπει να γίνουμε ακόμη περισσότερο σωματικά και πνευματικά, γιατί κάθε παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό», δήλωσε αρχικά ο προπονητής του Ολυμπιακού.

Για το αν ο μήνας που ακολουθεί θα είναι καθοριστικός: «Δεν είναι έτσι… Για εμάς το μόνο σημαντικό είναι το ματς της Παρασκευής με την Μπάγερν. Δεν σκέφτομαι τίποτε άλλο. Σημασία έχει η προσέγγιση κάθε αγώνα. Όλοι θα πρέπει να είναι πνευματικά και σωματικά έτοιμοι. Γενικά είμαστε σε καλή κατεύθυνση. Είμαι θετικός πως θα πάμε καλά, αλλά θα πρέπει κάθε φορά να το δείχνουμε στο γήπεδο. Κάνουμε καλές προπονήσεις, αλλά το επίπεδο της Ευρωλίγκας είναι πολύ δύσκολο.

Οποιοδήποτε λάθος ή οποιαδήποτε χαλαρή προσέγγιση το πληρώνεις αμέσως. Οποίος παίκτης είναι χαλαρός στο μπάσκετ φαίνεται αμέσως μέσα στο παρκέ. Δεν είναι όπως στο ποδόσφαιρο… Οποίος δεν είναι έτοιμος να παίξει κάνει ζημιά στην ομάδα του για αυτό πρέπει να είμαστε όλοι έτοιμοι».

Share and Enjoy !

0Shares
0 0