Μπαρτζώκας: «Έτσι θα κερδίσουμε τον Παναθηναϊκό»

Μπαρτζώκας: «Έτσι θα κερδίσουμε τον Παναθηναϊκό»

Δείτε την εκπομπή

Ο προπονητής του Ολυμπιακού σε δηλώσεις του μίλησε για τον τρόπο που αγωνίζεται ο Παναθηναϊκός και έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον Νέντοβιτς.

Δείτε αναλυτικά τα όσα είπε:

«Προσπαθούμε να το αντιμετωπίσουμε σαν ένα παιχνίδι του προγράμματος, μέσα στις γιορτές, το οποίο δίνει δύο βαθμούς. Ο Παναθηναϊκός είναι μία ομάδα που έχει δυνατότητες και αδυναμίες και θα προσπαθήσουμε να παίξουμε το παιχνίδι μας».

Για το αν το παιχνίδι πρωταθλήματος είναι σημείο μελέτης: «Φυσικά και είναι, αλλά όχι μόνο αυτό και τα παιχνίδια που έχει παίξει ο Παναθηναϊκός και εμείς. Πρέπει να πατήσουμε στα σημεία που κάναμε καλά και μας έδωσαν νίκες στην Euroleague. Πρέπει να επιμείνουμε στο πλάνο μας και να μην επηρεαστούμε από τα συναισθήματα που συχνά είναι ακραία. Είναι δύσκολη η έδρα του Παναθηναϊκού, ο κόσμος συμμετέχει πολύ στο παιχνίδι και με εμάς συμμετέχει ακόμα περισσότερο. Να παίξουμε το παιχνίδι μας, συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας».

Για το πλάνο του Ολυμπιακού: «Ο Παναθηναϊκός παίζει ζώνη και την χρησιμοποιεί αρκετά σαν μια βασική άμυνα και πρέπει να είμαστε έτοιμο. Όταν σκοράρει ο Νέντοβιτς και ο Μέικον, ανεβάζει το σκορ. Πρέπει να αμυνθούμε καλύτερα στον Νέντοβιτς, από ότι το κάναμε την πρώτη φορά. Εμείς πρέπει να έχουμε άμυνα, δημιουργία, συμμετοχή από πολλούς παίκτες στο σκορ».

Για τα κρούσματα κορωνοϊού στον Παναθηναϊκό και αν επηρεάζει την προσέγγιση της ομάδας: «Προσπαθούμε πως όχι. Υπάρχει ένας προβληματισμός για το τι συμβαίνει στο παγκόσμιο μπάσκετ. Βλέπετε τι συμβαίνει στο ΝΒΑ, σιγά – σιγά έρχεται στην Ευρώπη, έχουμε τα παραδείγματα της Αρμάνι και της Ρεάλ, υπάρχει και στον Παναθηναϊκό κρούσμα. Μας ανησυχεί γιατί όλοι θέλουμε να παίξουμε μπάσκετ ανεπηρέαστοι, αλλά είναι κάτι που συμβαίνει σε όλους γύρω μας. Μας απασχολεί, αλλά θα προσπαθήσουμε να μείνουμε στο μπάσκετ».

Share and Enjoy !

0Shares
0 0