Μπαρτζώκας: «Δεν ευχαριστεί κανέναν, να μην κρίνονται οι αγώνες στο παρκέ»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας αναφέρθηκε στην αλλαγή του κανονισμού από την EuroLeague, που προέβλεπε ήττα με 20-0 για κάθε ομάδα που αδυνατούσε να αγωνιστεί λόγω κρουσμάτων covid-19

Δείτε την εκπομπή μας:

H EuroLeague διαφοροποίησε τον κανονισμό της ήττας με 20-0, σε περίπτωση που μία ομάδα δεν μπορούσε να αγωνιστεί λόγω covid-19 και ο Γιώργος Μπαρτζώκας τοποθετήθηκε για την αλλαγή δεδομένων.

«Συμφωνώ απόλυτα. Ακόμη και αν ήμασταν μια ομάδα που ενδεχομένως να είχε κέρδος κάποια στιγμή από την κατάσταση, θα έλεγα και πάλι το ίδιο. Δεν είναι κάτι που ευχαριστεί κανέναν, το να μην κρίνονται δηλαδή οι αγώνες στο παρκέ», τόνισε ο προπονητής του Ολυμπιακού.

Και συμπλήρωσε: «Αυτή τη στιγμή αυτό για το οποίο όλοι πρέπει να ενδιαφερόμαστε είναι το προϊόν, το μπάσκετ, αλλά και πιο συγκεκριμένα το μπάσκετ στη EuroLeague.

Πρέπει να είναι ελκυστικό και δίκαιο για να αρέσει και στον κόσμο. Είναι σημαντικό για όλους μας αυτό που παρουσιάζουμε και ούτως ή άλλως αρέσει γιατί είναι υψηλό το επίπεδο, να κάνει τον κόσμο να αισθάνεται πως είναι και δίκαιο».

Share and Enjoy !

0Shares
0 0