Μπαρτζώκας: Αν υπάρχουν μαθηματικές ελπίδες, πρέπει να τις εξαντλήσουμε και να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε

Μπαρτζώκας: Αν υπάρχουν μαθηματικές ελπίδες, πρέπει να τις εξαντλήσουμε και να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε

Δείτε την εκπομπή μας

Δύσκολο παιχνίδι περιμένει απέναντι στη Φενέρμπαχτσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας, ενώ αναφέρθηκε και στο ότι όσο υπάρχουν μαθηματικές ελπίδες για την 8άδα, ο Ολυμπιακός θα εξαντλήσει τις πιθανότητες. «Η Φενέρμπαχτσε είναι μια ομάδα με πολύ ταλέντο και προστέθηκε κι άλλο από τη στιγμή που ήρθε ο Γκούντουριτς, συν το γεγονός ότι πλέον είναι υγιής ο Βέσελι, ο οποίος είναι ένας σημαντικός παράγοντας στο παιχνίδι της. Είναι η ομάδα με το καλύτερο ποσοστό με σκορ μέσα από την ρακέτα, αυτό σημαίνει ότι εμείς πρέπει να «προστατεύσουμε» τη ρακέτα μας.

Επίσης, έχει καλούς σουτέρ, Ντε Κολό, Γκούντουριτς, Μαχμούτογλου… Είναι πολύ σημαντικό το ότι είναι μια ομάδα με πολλά plays και πρέπει να επικεντρωθούμε περισσότερο στις συνήθειές τους, τις ατομικές και τις ομαδικές».

Για το αν ο ίδιος και οι παίκτες του σκέφτονται τα τέσσερα παιχνίδι που απομένουν μέχρι την ολοκλήρωση της σεζόν και αν έχουν θέσει κάποιον στόχο: «Ο αγώνας με την Φενέρμπαχτσε είναι πολύ δύσκολος και πρέπει να επικεντρωθούμε σε αυτόν. Είναι απαιτητικό παιχνίδι, παιχνίδι μεγάλης έντασης και πρέπει να πρέπει να συγκεντρωθούμε σε αυτό. Αν το κερδίσουμε θα δούμε και την συνέχεια… Δεν θέλουμε να βάλουμε στο μυαλό των παικτών τέσσερα ματς στην σειρά. Αν υπάρχουν μαθηματικές ελπίδες, πρέπει να τις εξαντλήσουμε και να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Επιπλέον, είναι έτσι η φύση του συλλόγου που δεν μπορείς να είσαι αδιάφορος».

Share and Enjoy !

0Shares
0 0