Μπάικς: «Ο Ολυμπιακός λειτουργεί ως οικογένεια»!

Έφτασε στην Αθήνα χθες ο νέος Αμερικανός του Ολυμπιακού, Ντουάιτ Μπάικς! Ο 30χρονος γκαρντ του Θρύλου, για τον οποίο παραμένει άγνωστο το εάν θα αγωνιστεί κόντρα στη Βιλερμπάν, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ολυμπιακό, ενώ τόνισε την ανυπομονησία του να αρχίσει τις προπονήσεις, να ενσωματωθεί με την ομάδα και να δουλέψει με τον Γιώργο Μπαρτζώκα!

«Είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ πέρα. Θέλω να ξεκινήσουν οι προπονήσεις και να είμαι με τα παιδιά και όλη η δουλειά που έχουμε να κάνουμε και είμαι πολύ ευχαριστημένος που ήρθα τελικα».

Αναφορικά με το αν έχει μιλήσει με τον Γιώργο Μπαρτζώκα, ο Μπάικς σχολίασε: «Έχω μιλήσει με τον προπονητή και αυτό που μου έχει ζητήσει είναι να δημιουργήσω και ουσιαστικά να οργανώσω το παιχνίδι για την ομάδα μου. Γνωρίζω ότι έχουμε πολλούς τραυματίες στην ομάδα, αλλά αυτό που μου έχει ζητήσει ο προπονητής μου είναι να είμαι ο οργανωτής στην ομάδα μου. Και αυτό θέλω να κάνω, να δημιουργήσω είτε μέσω του πικ εν ρολ είτε των συστημάτων της ομάδας».

Τέλος και σχετικά με τους Πειραιώτες είπε: «Ξέρω για τον Ολυμπιακό ότι πρόκειται για σπουδαία ομάδα και σπουδαίο οργανισμό, μου έχουν πει ότι είναι μία ομάδα που λειτουργεί ως οικογένεια οπότε είμαι ενθουσιασμένος που θα βρίσκομαι εδώ πέρα για το επόμενο διάστημα»

Share and Enjoy !

0Shares
0 0