Μήνυμα ανθρωπιάς : Το καλάθι του Τζαβέλλα (ένα παιδί με ειδικές ικανότητες) που συγκίνησε το ελληνικό μπάσκετ (VIDEO)

Το καλάθι του Τζαβέλλα που συγκίνησε το ελληνικό μπάσκετ (VIDEO)

Δείτε την εκπομπή

Ο Ερμής Σχηματαρίου ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του για το 2021 (έχει ρεπό την Τετάρτη 22/12) με την 8η νίκη του σε εννέα αγώνες. Τις ολοκλήρωσε επίσης και με ένα μήνυμα ανθρωπιάς, μία κίνηση που συγκίνησε τους πάντες, όταν κατά τη διάρκεια του 4ου δεκαλέπτου της κυριακάτικης αναμέτρησης με τη Μελίκη, ο Νίκος Οικονόμου έριξε στο παρκέ ένα παιδί με ειδικές ικανότητες, τον Παναγιώτη Τζαβέλλα.

«Στον Ερμή Σχηματαρίου ο πρώτος και κύριος κανόνας που έχουμε θέσει σε όλα τα μέλη μας, είναι να υπάρχει σεβασμός ανάμεσα μας και σεβασμός προς τον εκάστοτε αντίπαλο. Η σημερινή μας νίκη θα μείνει στην ιστορία για ένα δικό μας παιδί, τον Τζαβέλλα, ο οποίος παρά τις ιδιαιτερότητες που έχει, βρέθηκε σήμερα στην ανδρική ομάδα και μάλιστα πέτυχε το πρώτο του καλάθι! Στον Ερμή, όλοι είμαστε ίσοι και ευχόμαστε και ελπίζουμε το δικό μας παιδί, όπως και όλα τα παιδιά μας, να βρουν το δρόμο τους!», έγραψε ο Ερμής Σχηματαρίου στη σελίδα του στο Facebook.

Η λέξη “μπράβο” είναι το λιγότερο που μπορεί να πει κανείς για την κίνηση αυτή από τη μεριά και των δύο ομάδων που αναμετρήθηκαν στο Σχηματάρι. Όπως έγραψαν άλλωστε και οι φιλοξενούμενοι στη δική τους σελίδα: «Το να δίνεις χαρά σε ανθρώπους με ιδιαίτερες ικανότητες είναι για όλους εμάς που είμαστε στα γήπεδα ιδιαίτερη τιμή. Το αυτονόητο κάναμε και σήμερα ….».

Δείτε το Βίντεο εδώ

Share and Enjoy !

0Shares
0 0