Μέσα στην βδομάδα νέο ΔΣ στην ΕΣΑΠ έχοντας την απόφαση για τα κλειστά γυμναστήρια

Μετά την προηγούμενη συνεδρίαση της Τρίτης που δεν υπήρξε κανένα αποτέλεσμα, την ερχόμενη βδομάδα θα υπάρξει νέο ΔΣ της ΕΣΑΠ έχοντας αυτή την φορά την απόφαση και για τα κλειστά γυμναστήρια, με την ελπίδα να βρεθεί λύση.

Την προηγούμενη Τρίτη και παρότι συνεδρίασε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΑΠ για σχεδόν πέντε ώρες, δεν είχαμε το παραμικρό αποτέλεσμα. Το 8/10 που χρειαζόταν είτε για το αν θα συνεχιστεί ή όχι το πρωτάθλημα, είτε για την ανάδειξη πρωταθλητή, αν δεν συνεχιστεί, δεν βρέθηκε και έτσι δεν πάρθηκε κάποια απόφαση.

Πλέον στην Λίγκα περιμένουν το ΦΕΚ για τα κλειστά γυμναστήρια με αναλυτικά υγειονομικά πρωτόκολλα, προκειμένου να γίνει νέα συνεδρίαση. Το ΦΕΚ αναμένεται να δημοσιευθεί την Κυριακή ή το αργότερο την Δευτέρα και μέσα στην βδομάδα θα έχουμε νέο ΔΣ της ΕΣΑΠ.

Όπου πλέον θα πρέπει να παρθεί μια απόφαση, αρχικά για το παρόν και στην συνέχεια για το μέλλον του πρωταθλήματος. Για το παρόν, αν τελικά συνεχιστεί ή όχι και στην δεύτερη περίπτωση αν έχουμε ή όχι πρωταθλητή και για το μέλλον, το επόμενο πρωτάθλημα που λόγω Ολυμπιακών Αγώνων θα πρέπει να τελειώσει σε συγκεκριμένη ημερομηνία, οπότε δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο.

Μένει πλέον να δούμε αν η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου βγάλει κάποια άκρη ή αν οδηγήσει στο πουθενά, όπως έκανε αυτή της Τρίτης η οποία όχι μόνο δεν έδωσε λύση, αλλά μόνο κακό έκανε στο άθλημα.
Πηγή Gazzetta.gr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0