«Μαθαίνω πολλά από τον Ραφίνια»

Ο Μοχάμεντ Ντρέγκερ επέστρεψε στην αρχική ενδεκάδα του Ολυμπιακού στο παιχνίδι απέναντι στον Παναιτωλικό και μετά το τέλος του αγώνα έκανε δηλώσεις στις οποίες ανέφερε πως αξίζει σεβασμός στην ομάδα του Αγρινίου για την προσπάθεια που κατέβαλε και πως ο ίδιος μαθαίνει πολλά από τη συνεργασία του με τον Ραφίνια.

Δείτε την εκπομπή μας :

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το πρώτο γκολ και αν ήταν κάτι που είχε δουλευτεί στην προπόνηση:

«Ναι, είναι κομμάτι της στρατηγικής. Ο Σισέ έχει καλές μακρινές μπαλιές και το δοκιμάζουμε αρκετά, είναι ένα από τα πράγματα που δοκιμάζουμε και είμαστε χαρούμενοι που σκοράραμε. Έκανα καλή πρώτη μπαλιά. Είμαστε ευτυχισμένοι που όλα πήγαν καλά».

Για την στατιστική του εικόνα και στις δύο πλευρές του γηπέδου:

«Όταν παίζεις στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας, πρέπει η στατιστική σου να είναι καλή και στην άμυνα και την επίθεση. Ο Παναιτωλικός πάλεψε πολύ, έπρεπε να κάνουμε το ίδιο και στο τέλος αξίζαμε να πάρουμε τη νίκη».

Για όσα έχει μάθει από τον Ραφίνια:

«Αυτά είναι μυστικά (γελάει). Μου μιλάει πολύ, με βοηθά, μου είχε ζητήσει να σκοράρω, έδωσα μια ασίστ, αλλά θα είναι χαρούμενος γι΄αυτό. Είμαι σαν σφουγγάρι και προσπαθώ να απορροφώ πολλά από τον Ραφίνια μέσα από τις προπονήσεις και πάντα θα θυμάμαι τη συνεργασία μας και το πέρασμα μου από τον Ολυμπιακό».

Share and Enjoy !

0Shares
0 0