Μαρτίνς: «Σε καλό δρόμο. Θα είμαστε έτοιμοι τότε»

Μαρτίνς: «Σε καλό δρόμο. Θα είμαστε έτοιμοι τότε»

Ευχαριστημένος έμεινε ο Πέδρο Μαρτίνς με την εικόνα της ομάδας του στα έως τώρα φιλικά. Ο προπονητής του Θρύλου μίλησε στη Nova για τη δουλειά που γίνεται και εμφανίστηκε σίγουρος πως ο Ολυμπιακός θα είναι έτοιμος και τακτικά για τα πρώτα του επίσημα παιχνίδια.

«Το πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ ενδιαφέρον. Στο δεύτερο επειδή κάναμε αλλαγές και λόγω του καιρού το παιχνίδι χάλασε λίγο. Ωστόσο, η ομάδα ήταν σοβαρή σε όλη τη διάρκεια. Κρατάω αυτή την θετική εικόνα των παικτών στο συγκεκριμένο κομμάτι της προετοιμασίας. Μου αρέσει πως είναι η ομάδα αν και είναι πολύ νωρίς. Δουλεύουμε τη φυσική κατάσταση και πιστεύω ότι είμαστε σε καλό δρόμο», δήλωσε αρχικά ο Πέδρο Μαρτίνς.

Για το αν δούλεψε σε κάποιες συγκεκριμένες τακτικές που θα δούμε φέτος στον Ολυμπιακό: «Δουλεύουμε μεν τα συστήματα που θα παίξουμε μέσα στη χρονιά, αλλά στα πρώτα παιχνίδια στη προετοιμασία δουλεύεις όμως περισσότερο τη φυσική κατάσταση. Για αυτό έχουμε ένα γεμάτο πρόγραμμα με παιχνίδια και προπονήσεις. Δεν είναι καιρός τώρα για τη τακτική. Έχουμε καιρό μέχρι τα πρώτα επίσημα παιχνίδια που είναι τα προκριματικά του Champions League αλλά σίγουρα τότε θα είμαστε έτοιμοι και τακτικά. Τώρα συγκεντρωνόμαστε στη φυσική κατάσταση».

Για τον τραυματισμό του Φορτούνη και το πώς θα επηρεάσει το μεταγραφικό κομμάτι: «Στο πλάνο της τακτικής δεν θα αλλάξουν πολλά. Σίγουρα για εμάς είναι ένα πολύ κακό νέο διότι θα τον χάσουμε για έξι μήνες αλλά εμείς πιστεύουμε σε αυτόν και ότι θα γίνει καλά όταν επιστρέψει. Θα μας βοηθήσει από τον Γενάρη και μετά».

Για τον Μάρκοβιτς, τα πολλά μπράβο που του έδωσε και το τι του άρεσε περισσότερο: «Γιατί οι απαντήσεις του είναι πολύ θετικές. Οι εμφανίσεις του είναι πολύ θετικές από την στιγμή της επιστροφής του. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από τη δουλειά του. Φαίνεται πως έχει έρθει για να κρατήσει μια θέση στο ρόστερ. Η ποιότητά του και η απόδοσή του ως τώρα μας κάνει να πιστεύουμε ότι είναι σε πάρα πολύ καλό δρόμο και πιστεύουμε πολύ σε αυτόν τον ποδοσφαιριστή».

Πηγή
gavros.gr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0