Μαρτίνς: «Δεν είχε να κάνει με τραυματισμό η αλλαγή Φορτούνη»

Ο Πορτογάλος προπονητής ρωτήθηκε μετά το τέλος του αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης για Φορτούνη, Μπουχαλάκη, Ντρέγκερ αλλά και για τα αγωνιστικά δεδομένα του Ολυμπιακού.

Ο Μαρτίνς στη συνέντευξη Τύπου είπε για:

Τα νέα πρόσωπα και την αλλαγή του Φορτούνη: Ναι ήταν και ο Αβραάμ και οι παίκτες που είπατε τα νέα πρόσωπα. Δεν έχει να κάνει μόνο με την έλλειψη χημείας. Έχει να κάνει με την έλλειψη αγωνιστικού ρυθμού πολλών παικτών. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς που σήμερα δώσαμε χρόνο συμμετοχής. Έχουμε πολύ σύντομα το παιχνίδι στην Αγγλία. Γνωρίζαμε το ρίσκο αλλά έπρεπε να κάνουμε αυτές τις αλλαγές και για να ξεκουραστούν κάποιοι παίκτες. Έπρεπε να πάρουμε ένα υπολογισμένο ρίσκο. Πετύχαμε δίκαιη νίκη. Δεν είχαμε καλή εικόνα στο α’ μέρος αλλά είχαμε στο β’ μέρος. Όχι, δεν είχε να κάνει με τραυματισμό η αλλαγή του Φορτούνη. Ήταν η απόφασή μας.

Τον Ντρέγκερ: Πραγματικά ο Ντρέγκερ ήταν πολύ καλός σήμερα και θα μπορούσε να αποτελέσει ευχάριστο πονοκέφαλο, όπως είπατε. Προς το τέλος του παιχνιδιού είδαμε σημάδια κόπωσης από εκείνον αλλά αυτό οφείλεται σε έλλειψη ρυθμού. Ο Πέπε είναι σε πολύ καλή κατάσταση και έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους.

Τη διαχείριση του ρόστερ: Παίζει ρόλο ότι δεν έχουμε κάνει προετοιμασία. Υπάρχουν παίκτες που ήρθαν πιο αργά και δεν έχουν βρει ακόμα ρυθμό. Επίσης οι Πέπε, Βινάγκρε και Μπρούμα είχαν τραυματισμούς. Έχουν δυσκολία οι αποφάσεις μας γιατί έχουμε ακόμα παίκτες που δεν μπορούν να είναι στο επίπεδο που θέλουμε.

Τον Μπουχαλάκη και τα πρώτα ημίχρονα: Για τον Μπουχαλάκη θα απαντήσει ο γιατρός. Αύριο θα τον εξετάσει και θα έχουμε πιο ολοκληρωμένη εικόνα. Για το πρώτο ημίχρονο, ναι, μας απασχολεί και προσπαθούμε να το διορθώσουμε. Δεν γίνεται πάντα το ίδιο όμως. Για παράδειγμα με τον Ατρόμητο ήμασταν πολύ καλοί και δεν σκοράραμε στο ξεκίνημα. Νομίζω ότι έχει να κάνει με ότι κουράζεται ο αντίπαλος και έχουμε εμείς ποιότητα. Για τον κάθε αντίπαλο ο Ολυμπιακός είναι πάντα δύσκολος να τον αντιμετωπίσει. Μας απασχολεί ότι δεν μπαίνουμε καλά σε κάποια παιχνίδια.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0