Μάνατζερ Ντουρμισάι: «Έχει κληθεί και έχει διαλέξει εθνική Ελλάδας ο Φιόρι»

Στο Σπορ FN μίλησε ο  μάνατζερ του Ντουρμισάι για την επιλογή της εθνικής ομάδας!!!

SUPERLEAGUE / ÐÁÏ – ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÔÁÎÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / EUROKINISSI)

Στα γραφειοκρατικά θέματα και την άρνηση της εθνικής Αλβανίας, να καταθέσει τα απαραίτητα έγγραφα, ώστε να μπορέσει να αγωνιστεί με την εθνική Ελλάδας, αναφέρθηκε ο μάνατζερ του Φιόρι Ντουρμισάι.

Ο Πασχάλης Τουντούρης, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM, τόνισε πως ο παίκτης που εκπροσωπεί, έχει επιλέξει την εθνική Ελλάδας, παρά το γεγονός ότι κλήθηκε από την εθνική Αλβανίας για τα ματς του Μαρτίου και πως μέχρι την Τετάρτη, μπορεί να έχει ολοκληρωθεί το τυπικό του πράγματος.

Αναλυτικά όσα είπε στους Μάνο Ζερβάκη και Τόλη Κοτζιά ο μάνατζερ του Ντουρμισάι

Για τη διαδικασία ώστε να κληθεί ο Ντουρμισάι στην Εθνική: «Αυτό που πρέπει να ξεκαθαρίσουμε είναι ότι ο Άγγελος Αναστασιάδης τον έχει καλέσει. Δεν τίθεται καμία διαδικασία ελληνοποίησης του Ντουρμισάι. Ο Φιόρι είναι Έλληνας, όπως είναι και Αλβανός, αφού έχει διπλή υπηκοότητα. Εκείνο που χρειάζεται για να κληθεί στην εθνική επίσημα είναι μια πιστοποίηση των αγώνων που έχει δώσει με τις μικρές εθνικές ομάδες της Αλβανίας. Η εθνική Αλβανίας που επίσης τον έχει καλέσει για τα ματς του Μαρτίου, αντιδρά αρνητικά και καθυστερεί αυτή την πιστοποίηση που απαιτείται. Αν καθυστερήσει και άλλο τη διαδικασία, τότε αναλαμβάνει να λύσει την κατάσταση η FIFA, που θα ζητήσει από την Ομοσπονδία της Αλβανίας την κατάσταση με τα ματς που έδωσε ο Φιόρι. Οι πληροφορίες μου λένε ότι μπορεί να ολοκληρωθεί η διαδικασία μέχρι την Τετάρτη. Αν είχε ξεκινήσει νωρίτερα η διαδικασία, ας πούμε έναν μήνα πριν τώρα θα ήταν ακόμα σε καλύτερο δρόμο»

Για την επιθυμία του Ντουρμισάι να παίξει στην εθνική Ελλάδας: «Γίνεται μια συζήτηση για το ποιοι πρέπει να παίζουν στην Εθνική. Υπάρχουν αθλητές, που τους σέβομαι και τους τιμώ, όπως ο Ζέκα και ο Βλαχοδήμος, που όμως δεν είχαν άλλη επιλογή από άλλη εθνική ομάδα. Ο Φιόρι είχε και δεύτερη επιλογή, αλλά αποτελεί τιμή για τον ίδιο να παίξει με την Ελλάδα»

Share and Enjoy !

0Shares
0 0