Λύση από Ελλάδα για αντι-Γκασπάρ

Με τις ημέρες να περνούν και το θέμα Γκασπάρ να παραμένει σε εκκρεμότητα, ο Ολυμπιακό οφείλει να κοιτάξει τις εναλλακτικές του, για την άμυνα. Όχι τόσο σε επίπεδο βασικού δεξιού μπακ, αφού εκεί η περίπτωση του Ραφίνια κυριαρχεί, αλλά σε επίπεδο αναπληρωματικού δεξιού μπακ.

Δείτε την εκπομπή μας :

Για αυτό τον ρόλο, ο Γκασπάρ είχε προτεραιότητα, από τον Μαρτίνς, αλλά θα πρέπει να βρεθεί η «χρυσή τομή» για να παραμείνει ο ποδοσφαιριστής στη χώρα μας και να συνεχίσει και τη νέα σεζόν να φορά τη φανέλα του Ολυμπιακού. Κάτι το οποίο αυτή τη στιγμή δεν φαίνεται να προχωρά, με αποτέλεσμα ο Μαρτίνς να εξετάζει τις εναλλακτικές του.

Το όνομα του Γιόχανσον έρχεται, λοιπόν, ξανά στο προσκήνιο. Έμπειρος, ικανός, με γνώση του πρωταθλήματος και του μεγέθους της ομάδας του Ολυμπιακού, μπορεί να αποτελέσει μία πρώτης τάξεως εναλλακτική λύση, για το δεξιό άκρο της άμυνας, όταν ο Ραφίνια θα κάνει… ρεπό. Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού τον γνωρίζουν, έχουν καλή εικόνα, ενώ και ο παίκτης παραμένει δίχως ομάδα, με αποτέλεσμα η διαπραγμάτευση να είναι αισθητά πιο εύκολη.
Πηγή Gavros.gr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0