«Λουκέτο» στην εφημερίδα «Πράσινη» – Μετά από 13 χρόνια κυκλοφορίας

«Λουκέτο» μπαίνει στην αθλητική εφημερίδα «Πράσινη» μετά από 13 χρόνια κυκλοφορίας, μετά την ολική απεμπλοκή του Δημήτρη Γιαννακόπουλου από τα δρώμενα του Παναθηναϊκού.

Το τελευταίο φύλλο του εντύπου αναμένεται να κρεμαστεί στα περίπτερα το πρωί του Σαββάτου (13/6), όμως, οι εργαζόμενοι στην εφημερίδα ενημερώθηκαν πως δεν θα υπάρξουν απολύσεις και θα απορροφηθούν σε άλλα μέσα του ομίλου Γιαννακόπουλου.

Ποια ήταν η εφημερίδα

Η «Πράσινη» που έκλεισε 13 χρόνια ζωής τον Μάρτιο του 2020, ήταν ένα αμιγώς «πράσινο» και Παναθηναϊκό έντυπο με πλήρη ενημέρωση για όλα τα τμήματα του συλλόγου, από το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ, μέχρι το βόλεϊ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη ΠΑΟ.

«Η εφημερίδα όλων των Παναθηναϊκών», όπως ήταν το μότο της όταν πρωτοκυκλοφόρησε στα περίπτερα στις 17 Μαρτίου του 2007, ήταν ένα δημιούργημα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ο οποίος μαζί με τον αείμνηστο δημοσιογράφο Ανδρέα Μπόμη και με τη συμβολή των Βαγγέλη Ζορμπά και Παναγιώτη Μπόμη, έβγαλαν στην αγορά ένα μαχητικό φύλλο που στήριξε δυναμικά στο ξεκίνημά της την Παναθηναϊκή Ενωτική Κίνηση και μετέπειτα, μετά το περίφημο συλλαλητήριο στο Πεδίον του Άρεως, την αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός που πέρασε στην εποχή της πολυμετοχικότητας.

Σημειώνεται πως η «Πράσινη» στα πρώτα χρόνια κυκλοφορίας της είχε παρουσιάσει υψηλές πωλήσεις φτάνοντας ακόμη και στις 13-14 χιλιάδες φύλλα ημερησίως.
Πηγή www.altsantiri.gr/

Share and Enjoy !

0Shares
0 0