Λαρεντζάκης: “Παίξαμε καλύτερα μετά τις… φωνές στα αποδυτήρια”

Λαρεντζάκης: “Παίξαμε καλύτερα μετά τις… φωνές στα αποδυτήρια”

Δείτε την εκπομπή μας:

Αναλυτικά όσα είπε ο παίκτης του Ολυμπιακού:

”Ήταν μία σημαντική νίκη, ο Σάσα παίζει εξαιρετικά αυτή τη περίοδο, έχει μεγάλο ταλέντο και εκπληκτικό σουτ, είναι πολύ χρήσιμος. Όλοι βοηθήσαμε, στο δεύτερο μέρος και μετά τις φωνές στα αποδυτήρια, μπήκαμε καλύτερα και πιο συγκεντρωμένα και παίξαμε το στυλ μας.

Είναι σημαντικό ότι αντιδράμε και δεν παρατάμε τα ματς, Τα γυρνάμε, όπως αυτή τη περίοδο έχουμε δείξει. Παίξαμε με αλλαγές, δεν αφήσαμε εύκολα καλάθια, πιέσαμε τις πάσες και κόψαμε τον ρυθμό τους στο δεύτερο μέρος. Τους δημιουργήσαμε πρόβλημα και παράλληλα βάλαμε σουτ.

Θέλω να δίνω τα πάντα κάθε φορά που μπαίνω στο παρκέ, με οποιονδήποτε τρόπο. Αυτό πρέπει να κάνω, έχω παίξει αρκετά χρόνια και είμαι έτοιμος να βοηθήσω. Θέλω να δείξω πρώτα στον εαυτό μου ότι μπορώ να παίξω σε αυτό το επίπεδο. Με νοιάζει το τώρα, να δουλεύω συνέχεια και να μην επαναπαύομαι.

Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα με μεγάλη ιστορία. Δεν πρέπει να παρατάμε κανένα ματς, καμία σεζόν. Πρέπει να σεβόμαστε την ιστορία του. Το 3/3 τώρα δείχνει ότι υπάρχει θέληση και πείσμα”

Share and Enjoy !

0Shares
0 0