Λαρεντζάκης: «Είμαστε έτοιμοι για άλλη μια καλή εμφάνιση και νίκη»

Λαρεντζάκης: «Είμαστε έτοιμοι για άλλη μια καλή εμφάνιση και νίκη»

Δείτε την εκπομπή μας

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης:

«Θεωρώ πως είμαστε αρκετά έτοιμοι μετά από την νίκη στην Μπασκόνια θέλουμε να κάνουμε ακόμη μια καλή εμφάνιση και να κερδίσουμε στην έδρα μας την Εφές η οποία είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα με πάρα πολύ καλή ποιότητα. Πιστεύω ότι σιγά σιγά θα ξαναβρούμε ρυθμό και τα πατήματα μας. Ξεκινάμε πάλι από την άμυνα και την ενέργεια που ήταν πάντα το βασικό μας στοιχείο και αυτό θα βγει και μπροστά και θα βρούμε και τον ρυθμό μας για να έχουμε ανάλογη συνέχεια».

«Δεν ξέρω ποιον να πρωτοπώ! Όλοι οι περιφερειακοί έχουν πάρα πολύ ταλέντο, ξέρουν να παίξουν το παιχνίδι, έχουν πολλή εμπειρία. Ο Λάρκιν, ο Μίτσιτς, ο Μπομπουά και ο Σίμον είναι παίκτες που είναι χρόνια στην Euroleague και έχουν πολύ ταλέντο. Πιστεύω ότι πάνω από όλα η άμυνα είναι ομαδική και εάν είμαστε όλοι στο πλάνο και συγκεντρωμένοι πιστεύω ότι μπορούμε να τους αντιμετωπίσουμε», ανέφερε και κατέληξε σχολιάζοντας τη δήλωση του Μπαρτζώκα, πως «κάθε παιχνίδι είναι ένας τελικός».

«Όλα τα παιχνίδια μετράνε από την αρχή της χρονιάς πρέπει να τα κερδίζεις και πιστεύω ότι όσο περνάει ο καιρός και φτάνουμε προς το τέλος σίγουρα έχουν μεγαλύτερη βαρύτητα. Πόσο μάλλον τώρα, που έχουμε μπει στον δεύτερο γύρο και θέλουμε να κάνουμε κάποιες νίκες για να βρεθούμε στην 8άδα και να είμαστε σε καλή θέση. Οπότε πιστεύω ότι όλα τα παιχνίδια είναι πολύ σημαντικά και πρέπει να τα κερδίζουμε».

Share and Enjoy !

0Shares
0 0