Κρίστινσον: «Είμαι πολύ χαρούμενος για τη νίκη, σημαντικό που κρατήσαμε το μηδέν»

Κρίστινσον: «Είμαι πολύ χαρούμενος για τη νίκη, σημαντικό που κρατήσαμε το μηδέν»

Δείτε την εκπομπή μας :

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τη νίκη και το μηδέν στην άμυνα: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος και πολύ χαρούμενος γιατί η ομάδα κέρδισε. Προσωπικά είμαι χαρούμενος που κρατήσαμε και το μηδέν».

Για το κλειδί που άλλαξε την εικόνα: «Δεν είναι εύκολο όσο και να προπονείσαι καλά να έχεις την τοπ απόδοση στα παιχνίδια σου. Έτσι είναι σημαντικό να νικήσεις ακόμη κι αν δεν παίξεις καλά. Αυτό προσπαθήσαμε να κάνουμε και σήμερα και είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που το καταφέραμε αυτό».

Για τη δουλειά που κάνουν οι τερματοφύλακες: «Είναι υγιής ανταγωνισμός. Δουλεύουν πολύ όλοι οι τερματοφύλακες. Από την αρχή της σεζόν παίζει ο Σα και οι υπόλοιποι δουλεύουμε. Είναι επιλογή του προπονητή ποιος θα παίζει. Είμαστε όλοι πολύ καλοί φίλοι μεταξύ μας».

Για τις σπουδές του ως δικηγόρος: «Ξεκίνησα τις σπουδαίες ως δικηγόρος, πριν παίξω ποδόσφαιρο. Δεν μπορείς να ξέρεις τι θα συμβεί στο μέλλον. Το έχω βρει ενδιαφέρον και συνεχίζω να σπουδάζω, αλλά δεν μπορώ να ξέρω αν θα γίνω δικηγόρος».

Για την πάσα στον Βαλμπουενά: «Είδα τον Ματιέ σε πολύ καλή θέση και πίστευα ότι θα μπει γκολ. Θα ήταν πολύ όμορφο να καταφέρω με τον Ολυμπιακό την τρίτη μου ασιστ, αλλά δεν έγινε».

Πηγή : To10.gr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0