Κούγιας: «Ρε Σαγόνια, τι ξεφτιλίκι σου έχω κάνει…»

Νέα, «διπλή» επίθεση στον «Σαγόνια» εξαπέλυσε ο Αλέξης Κούγιας, μετά τη μακροσκελή ανακοίνωσή του νωρίτερα!

Αρχικά, ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ τόνισε: «Σαγόνια βλέπω ότι το «απορία ψάλτου, βηξ» ισχύει και σήμερα και επειδή στο προηγούμενο θα έπρεπε να γνωρίζεις και κάποια καλά ελληνικά για να το καταλάβεις, απόψε θα σου απαντήσω με ένα εντελώς λαϊκό ρητό και είμαι βέβαιος ότι θα καταλάβεις τι σημαίνει:

«Όποιος ξύνεται στην γκλίτσα του τσοπάνη, αυτά παθαίνει».

Επειδή σήμερα δεν είχα καθόλου χρόνο, λόγω μιας κηδείας παιδικού μου φίλου στην Πετρούπολη και είχα ελάχιστο χρόνο για να υπαγορεύσω και ό,τι υπαγόρευσα το υπαγόρευσα στο πόδι, λησμόνησα να σου υπενθυμίσω κάποια επίσης πολύ σημαντικά ακίνητα μου όπως ένα σπίτι που είναι αδυναμία μου στον Παρνασσό και κάποιες εταιρείες – πελάτες μου, όπως η ιδιοκτήτρια του Πόρτο Καρράς, που είναι ιδιοκτήτρια τεραστίων ακινήτων στην Ελλάδα και στις ΗΠΑ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ και έχει ιδιοκτήτες της την οικογένεια Στέγγου στις δίκες του Χρηματιστηρίου και στην υπόθεση του Πόρτο Καρράς με τον υπουργό Πάχτα, οι διεθνείς εταιρείες γάλακτος της Β. Ελλάδος ΚΟΛΙΟΣ και ΑΓΝΟ, η διεθνής εταιρεία αλουμινίου ΝΤΟΥΡΟΠΛΑΣΤ, αλλά και η εμβληματική εταιρεία της Β. Ελλάδος ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ της οποίας επί σειρά ετών ήμουν νομικός σύμβουλος.

Πιθανώς και άλλες που δεν θυμάμαι αυτή τη στιγμή, αλλά όπως η κα Μπενέα γνωρίζει, ήμουν δικηγόρος σε υποθέσεις 800 και περισσοτέρων ανθρωποκτονιών μεταξύ των οποίων και οι μεγαλύτερες υποθέσεις, όπως των Σατανιστών, της «εταιρείας δολοφόνων», της απόπειρας δολοφονίας του Δοξιάδη, αλλά και οι τελευταίες υποθέσεις, όπως η υπόθεση Γρηγορόπουλου,η υπόθεση Τοπαλούδη, η υπόθεση Γραικού, η υπόθεση της «μαύρης χήρας» στο Κρανίδι, όλες οι βεντέτες της Κρήτης, η υπόθεση των Ζωνιανών, η υπόθεση ανθρωποκτονίας Χέντερσον στη Ζάκυνθο και η υπόθεση Μανωλάδος με την αθώωση των κατηγορουμένων, όπως επίσης ορισμένες πολύ σημαντικές δίκες που άλλαξαν την πολιτική ιστορία της Ελλάδος, όπως η υπόθεση Κοσκωτά σε σχέση με τον Σαλιαρέλη, όπως η συμμετοχή μου σχεδόν δωρεάν στο Πενταμελές Εφετείο Θεσσαλονίκης στην πιο στημένη κατηγορία εις βάρος του Ολυμπιονίκου Δημάρχου Θεσσαλονίκης Παπαγεωργόπουλου και του εντίμου γενικού γραμματέα Λεμούσια, όπου ουσιαστικά αθωώθηκαν με την εξαφάνιση της ποινής της ισοβίου καθείρξεως που τους είχε επιβληθεί, η συμμετοχή μου στη δίκη Τσοχατζόπουλου και η συμμετοχή στην υπό διερεύνηση υπόθεση της ΦΟΛΙ ΦΟΛΙ ως δικηγόρος του οικονομικού διευθυντού.

Λάθος άνθρωπο βρήκες για να ξυστείς.

Τα υπόλοιπα αύριο, μεθαύριο και όσες μέρες χρειαστεί για να κατοχυρώσεις τη θέση που σε περιμένει στη δημοσιογραφία στα «Νέα των Λαδάδικων».

Και πρόσθεσε στην επόμενη δήλωση: «Ρε Σαγόνια πόσο ηλίθιος είσαι;

Αυτό που έγραψες πριν από λίγο θα ίσχυε, εάν η Παναχαϊκή πτώχευε και ετίθετο σε εκκαθάριση όταν εγώ ήμουν ιδιοκτήτης της.

Εγώ την Παναχαϊκή την παρέδωσα σε αυτούς που την αγόρασαν μαζί με την ερασιτεχνική (όλοι μαζί εμφανίστηκαν στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού με δικηγόρο τον γραμματέα της ερασιτεχνικής κ. Τσαούσογλου για να εγκριθεί η μεταβίβαση) δεύτερη στην βαθμολογία της Super League 2 και εξυγιασμένη από χρέη 3.300.000€ συν τόκους και προσαυξήσεις που παρέλαβα από τον Μακρή, όταν την αγόρασα και την άφησα με υπόλοιπο 900.000€ ρυθμισμένα σε 100 δόσεις.

Αυτοί που με τις ευλογίες της ερασιτεχνικής την αγόρασαν χωρίς να δώσουν ούτε ένα ευρώ και ανέλαβαν να πληρώνουν μόνο 7.500€ μηνιαία δόση στο ΙΚΑ και στην ΔΟΥ, μέσα σε ένα χρόνο μαζί με την ερασιτεχνική την διέλυσαν και εκτόξευσαν τα χρέη της στο 1.600.000€, οδηγώντας την ομάδα στα τοπικά πρωταθλήματα.

Αυτοί που ήταν τελευταίοι ιδιοκτήτες και στα χέρια τους πτώχευσε, δεν έχουν δικαίωμα να συμμετέχουν, αλλά εγώ δυστυχώς επειδή είμαι ο μόνος που έχει περιουσία αναγκάστηκα να αναλάβω τα χρέη τους και να πληρώνω το ποσό το οποίο ανέφερα στην συνέντευξη μου.

Δυστυχώς παρά το ξεφτιλίκι που σου έχω κάνει αυτές τις μέρες δεν βάζεις μυαλό και σε τρώει ο κώλος σου.
Ό,τι και να κάνεις με τα νομικά τα έχεις κάνει σαλάτα και εσύ και οι δικηγόροι που προσλαμβάνεις και συστήνεις».

Πηγή Gavros.gr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0