Κούδας: «Ο Ολυμπιακός θέλει να διώξει τον Σαββίδη από τον ΠΑΟΚ και την Ελλάδα»

Κούδας: «Ο Ολυμπιακός θέλει να διώξει τον Σαββίδη από τον ΠΑΟΚ και την Ελλάδα»

Δείτε την εκπομπή μας:

Βαριές δηλώσεις από τον Γιώργο Κούδα! Συγκεκριμένα ο «Μεγαλέξανδρος» του ποδοσφαίρου, σε χριστουγεννιάτικη εκπομπή ραδιοφωνικού σταθμού της Θεσσαλονίκης, Focus 103.6, στην οποία ήταν καλεσμένος, υποστήριξε πως ο Ολυμπιακός θέλει να διώξει τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη, τόσο από την ομάδα όσο και από την χώρα. Παράλληλα, έστειλε τις ευχές του για τις γιορτές.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Εύχομαι υγεία σε όλο τον κόσμο και σε αυτόν τον άνθρωπο που ήρθε στην ομάδα μας και μας έδωσε την ώθηση που χρειαζόμασταν, τον Ιβάν Σαββίδη. Τον άνθρωπο, που θέλει ο Ολυμπιακός να διώξει από τον ΠΑΟΚ και την Ελλάδα, αλλά δεν θα το καταφέρει, γιατί όλοι εμείς είμαστε στο πλευρό του Σαββίδη και της οικογένειάς του και ο ίδιος είναι αποφασισμένος για όλα.

Ο Σαββίδης ανέβασε ψηλά τον ΠΑΟΚ, επενδύει στην Βόρεια Ελλάδα και αυτό δεν το θέλουν. Δεν θέλουν την πρόοδο εδώ πάνω. Δεν το βλέπετε; Κάποια στιγμή θα καθίσουμε να συζητήσουμε με τη γλώσσα της αλήθειας για αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα και τη λάσπη που πέφτει και τότε θα γίνουν τρομερές αποκαλύψεις.

Υγεία σε όλο τον κόσμο, ευχόμαστε και του χρόνου να είμαστε γεροί και να έχουμε ξεφύγει από την πανδημία που μας απειλεί και μας έκλεισε στα σπίτια μας».

Share and Enjoy !

0Shares
0 0