Κούτρης: «Ευκαιρία ζωής ο Ολυμπιακός»

Κούτρης: «Ευκαιρία ζωής ο Ολυμπιακός»

Τι δήλωσε ο Λεονάρντο Κούτρης για τη συμφωνία του με τον Ολυμπιακό.

ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ - ÐÁÓ ÃÉÁÍÍÉÍÁ OLYMPIAKOS - PAS GIANINA (SUPERLEAGUE 2016-2017)

Στην εφημερίδα της Ηπείρου «Πρωινός Λόγος» μίλησε ο Λεονάρντο Κούτρης και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη συμφωνία για τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

Ο Ελληνοβραζιλιάνος μπακ τόνισε για ό,τι αφορά τους ερυθρόλευκους:

• Λεονάρντο, έγινε ένα μεγάλο βήμα στην καριέρα σου με την μεταγραφή στον Ολυμπιακό. Όταν ξεκίνησες από την Ρόδο και την ομάδα της Νίκης Ρόδου περίμενες ότι μέσα σε έξι χρόνια θα έχει τόσο αλματώδη εξέλιξη η καριέρα σου;

– «Όχι, ειλικρινά δεν το περίμενα και εγώ τόσο γρήγορα να γίνουν τόσα βήματα. Η αλήθεια είναι ότι ασχολήθηκα από πολύ μικρός με το ποδόσφαιρο, είχα τρέλα με το άθλημα, ήθελα από μικρός να κάνω αυτό το πράγμα. Δούλεψα πάρα πολύ. Όταν πήγα από την Βραζιλία στη Ρόδο το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να γραφτώ σε ακαδημία ποδοσφαίρου, οπότε το είχα ως πρώτο στόχο να πετύχω σε αυτό το επάγγελμα. Η αλήθεια είναι ότι δεν το περίμενα και εγώ σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα να έρθουν έτσι τα πράγματα, αλλά δόξα τω Θεώ πήγαν όλα όπως τα ήθελα. Με την μεταγραφή μου στον Ολυμπιακό κάνω ένα ακόμη βήμα στην καριέρα μου και ελπίζω να είναι το σκαλοπάτι για να κάνω κάτι παραπάνω».

• Θεωρείς ότι είναι υπέρ σου το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός θέλει να έχει περισσότερο ελληνικό στοιχείο στο ρόστερ σε σχέση με παλιότερα;

– «Στόχος μου είναι να δείξω τι μπορώ να κάνω, να πάρω την ευκαιρία μου. Από εκεί και πέρα είναι στο χέρι μου, αν δείξω ένα καλό πρόσωπο και ικανοποιήσω τον προπονητή, γιατί όχι να μην πάρω και εγώ μια ευκαιρία και να δείξω τι μπορώ να κάνω».

• Πώς έγινε η συμφωνία με τον Ολυμπιακό;

– «Υπήρχε ενδιαφέρον από τον Ιανουάριο από κάποιες ομάδες της Super League, καθώς και προς το τέλος του πρωταθλήματος. Ο Ολυμπιακός ήταν η ομάδα που έκανε την καλύτερη πρόταση για εμένα. Θεωρώ ότι οι συνθήκες για να αγωνιστείς στον Ολυμπιακό είναι πολύ καλύτερες από τις άλλες ομάδες και είναι το timing αυτό που με έκανε να επιλέξω τον Ολυμπιακό. Ήρθε η πρόταση και όταν σου κάνει πρόταση μια ομάδα όπως ο Ολυμπιακός, τέτοιες ευκαιρίες στη ζωή δεν τις αφήνεις».

• Από αυτά που μας λες βγαίνει το συμπέρασμα ότι υπήρξε πρόταση και από άλλες ομάδες πλην Ολυμπιακού.

– «Υπήρξε ενδιαφέρον, τώρα πρόταση δεν ξέρω αν ήρθε».

Share and Enjoy !

0Shares
0 0