Κορμπεράν: «Θέλουμε να παίξουμε επιθετικά και να κερδίσουμε!»

Κορμπεράν: «Θέλουμε να παίξουμε επιθετικά και να κερδίσουμε!»

Δείτε την εκπομπή μας

Έφτασε η μεγάλη ρεβάνς του Ολυμπιακού, με τον Απόλλωνα Λεμεσού, για το Europa League και τα πλέι οφ της διοργάνωσης! Ο Θρύλος είναι μπροστά στη μεγάλη πρόκληση του να πάρει εκείνος την πρόκριση και ο Κάρλος Κορμπεράν έδωσε το σύνθημα.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής του Ολυμπιακού, στη συνέντευξη Τύπου:

Θα πρέπει να περιμένουμε πολλές αλλαγές σε σχέση με το προηγούμενο ματς και επίσης υπάρχουν προβλήματα της τελευταίας στιγμής;

Θα γίνουν κάποιες αλλαγές, αλλά και κάποιοι ποδοσφαιριστές θα είναι ίδιοι, αυτό που έχει σημασία είναι μπουν στον αγωνιστικό χώρο 11 ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα είναι έτοιμοι να ανταποκριθούν συναισθηματικά και αγωνιστικά. Πιστεύω αυτό δεν θα είναι δύσκολο να το πετύχουμε και είναι σημαντικό.

Πιστεύετε πως η ομάδα έχει αρχίσει να βγάζει τη νοοτροπία που θέλετε;

Η αίσθηση που έχω είναι πως η ομάδα έχει κάνει βήματα για να φτάσει στο επίπεδο που θέλουμε. Δεν είμαστε ακόμη στο επίπεδο που θέλουμε στο 100%, αλλά θεωρώ πως τα βήματα που γίνονται είναι σημαντικά και προς την κατεύθυνση που επιθυμούμε.

Τι διαφορές περιμένετε στον αγώνα σε σχέση με την Κύπρο; Περιμένετε έναν αντίπαλο κλεισμένο και θα παίξει με αντεπιθέσεις και αν υπάρχει κάποιο μήνυμα πίστης για πρόκριση προς τον κόσμο.

Δεν θα υπάρχουν μεγάλες διαφορές, είναι δύο ομάδες οι οποίες θέλουν την μπάλα στα πόδια τους και να επιβληθούν στο παιχνίδι. Το θέμα είναι ποιος μπορεί να το κάνει και ποιος όχι και οι δύο ομάδες έχουν την ίδια πρόθεση. Εμάς η πρόθεσή μας είναι να παίξουμε επιθετικά για να κερδίσουμε το παιχνίδι σκοράροντας και να μην επιτρέψουμε στον αντίπαλό μας να μας απειλήσει.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0