Κλήθηκε σε απολογία ο Τζαβέλλας, κίνδυνος τιμωρίας με Ολυμπιακό

Κλήθηκε σε απολογία ο Τζαβέλλας, κίνδυνος τιμωρίας με Ολυμπιακό

Δείτε την εκπομπή μας

Ο Γιώργος Τζαβέλλας κλήθηκε σε απολογία για τη συμπεριφορά του στον αγώνα με τον Άρη. Κίνδυνος να χάσει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
Ο Γιώργος Τζαβέλλας κλήθηκε σε απολογία από την πειθαρχική επιτροπή της Superleague για τη συμπεριφορά του στο γκολ του Σέρχιο Αραούχο, στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Άρη.

Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός της Ένωσης για όσα τον «έπιασε» να λέει η κάμερα για τον κόσμο του Άρη, του ασκήθηκε πειθαρχική δίωξη και κινδυνεύει με τιμωρία μέχρι δύο αγωνιστικών σύμφωνα με τον Πειθαρχικό Κώδικα.

Την Παρασκευή το πρωί ο Τζαβέλλας θα απολογηθεί, με την απόφαση να βγαίνει την ίδια μέρα και είναι πολύ πιθανό ο έμπειρος αμυντικός να απουσιάσει από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την ερχόμενη Κυριακή στο Καραϊσκάκη.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η κλήση σε απολογία:

Tο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο κάλεσε σε απολογία την Παρασκευή, 11-2-2022 και ώρα 10:00 τον παρακάτω ποδοσφαιριστή:

Γ. Τζαβέλλας (Ποδοσφαιριστής της ΠΑΕ ΑΕΚ): «Με την παρούσα μας, σας διαβιβάζουμε την υπ’ αριθμ. πρωτ. 3649_2022/8-2-2022 Πειθαρχική Δίωξη του Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, καλώντας σας συνάμα, όπως παραστείτε ενώπιόν μας, κατά την εκδίκασή της, η οποία προσδιορίσθηκε, κατά την ημερομηνία της 11ης-2-2022, ημέρα Παρασκευή και ώρα 10:00, συντέμνοντας την προθεσμία κλητεύσεώς σας, ως προς την ανωτέρω δίωξη του Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, κατ’ άρθρα 8 και 33 του Δικονομικού Κανονισμού Λειτουργίας Δικαστικών Οργάνων της Ε.Π.Ο.»

https://www.to10.gr/podosfero/superleague/1952480/klithike-se-apologia-o-tzavellas-kindynos-timorias-olybiako/

Share and Enjoy !

0Shares
0 0