«Κλαίει» μέχρι και ο Κοντονής

Ζούμε μέρες Κοντονή… Με τη διαφορά ότι κάποιοι δεν κατάλαβαν πως η… ιστορία, με την αναβολή του προγραμματισμού για την Κυριακή τελικού Κυπέλλου Ολυμπιακού-ΑΕΚ μετατρέπεται σε φάρσα. Μια ακόμη διαφορά είναι ότι τότε ήταν ο Κοντονής, τώρα ο Γραμμένος. Και… κρατηθείτε: Ενώ ο πρόεδρος της ΕΠΟ ψήφισε «λευκό» στον ορισμό του τελικού στη Ριζούπολη, χθες (20/7) συγκάλεσε την Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων για να τον αναβάλει!

Μιλάμε για φοβερά και τρομερά πράγματα. Ούτε στον κινηματογράφο δεν θα έπαιζαν επειδή δεν θα τα πιστεύουν ότι γίνονται! Κι όμως, τα κάνουν και νομίζουν ότι κάνουν, όμως γίνονται ρεζίλι και δεν το καταλαβαίνουν.

Για να σοβαρευτούμε: Φυσικά, όλα αυτά δικαιώνουν τον Ολυμπιακό που από την αρχή είχε βγάλει στη… σέντρα το ρουσφέτι της ΕΠΟ στην ΑΕΚ, αρχικά με τον ορισμό του τελικού στη Ριζούπολη, μετά με την αναβολή του για να αποφύγει την «ποδοσφαιρική αιματοχυσία», σύμφωνα με την διαρροή των «ερυθρόλευκων», μετά την ήττα με 3-0 στο Καραϊσκάκη.

Το 2016 είχαν άλλοθι τον Κοντονή. Ο «υπουργάρας», όπως τον είχε αποκαλέσει ο Μελισσανίδη, όχι μόνο ανέβαλε τον τελικό για να παίξει ο Ολυμπιακός έναν μήνα μετά αλλά όρισε και τους διαιτητές. Όμως, τώρα γίνονται ρεζίλι, επειδή δεν έχουν… ασπίδα.

Τι ΕΠΟ, τι ΑΕΚ! Μια από τα ίδια! Τους πήρε χαμπάρι όλος ο κόσμος. Και αυτό οφείλεται στον πανικό τους, μόλις ο Ολυμπιακός πρότεινε να γίνει ο τελικός στο Ολυμπιακό Στάδιο! Μήπως έπρεπε να προτείνει στην ΑΕΚ να διαλέξει και διαιτητές, όπως είχε κάνει ο Κοντονής με τον Σιδηρόπουλο και τους βοηθούς του;

Δεν τους ενδιαφέρει το καλό του ποδοσφαίρου, να γίνει ένα παιχνίδι-γιορτή, όπως σε όλο τον κόσμο. Τους ενδιαφέρει να κάνουν πόλεμο τον Ολυμπιακό και μιας και είπαμε για τον Κοντονή, αυτή την εποχή υπάρχει Κυβέρνηση; Θα πάρει θέση ή θα συνεχίσει να… αμολάει αετό σε ένα ζήτημα που έχει να κάνει με την κανονικότητα του ποδοσφαίρου;

Η ΕΠΟ δείχνει ότι δεν αγαπά το ποδόσφαιρο, δεν θέλει ισονομία για να κερδίζει ο καλύτερος. Η ΑΕΚ δεν θέλει το γενικό καλό του ποδοσφαίρου αλλά να κάνει πόλεμο στον Ολυμπιακό.
Πηγή Gavros.gr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0