«Κινδυνεύουν με αφαίρεση βαθμών ΑΕΚ και ΠΑΟΚ»

«Κινδυνεύουν με αφαίρεση βαθμών ΑΕΚ και ΠΑΟΚ»

Σύμφωνα με το Goal, ο παρατηρητής κάνει λόγο στην έκθεσή του για επεισόδια που έγιναν και μετά την άφιξη των αποστολών ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στο Πανθεσσαλικό και συνεπώς κινδυνεύουν με αφαίρεση βαθμών.

Κίνδυνο αφαίρεσης βαθμών διατρέχουν ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, καθώς σύμφωνα με το Goal ο παρατηρητής Νίκος Βακάλης στην έκθεσή του κάνει λόγο για επεισόδια που συνεχίστηκαν-για μικρό χρονικό διάστημα-και μετά την άφιξη των αποστολών στο Πανθεσσαλικό.

Σύμφωνα με τους κανονισμούς η ευθύνη των ομάδων για επεισόδια αρχίζει από τη στιγμή της άφιξής τους στο γήπεδο. «Να είστε σίγουροι πως ό,τι έχω δει το έχω γράψει στην έκθεση», ανέφερε στην ίδια εφημερίδα ο παρατηρητής.

Πλέον αναμένεται η κλήση των δύο ΠΑΕ σε απολογία από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ και ανάλογα με τα όσα έχουν καταγραφεί στο φύλλο αγώνα θα κινδυνεύσουν είτε με αφαίρεση τριών βαθμών εφόσον κατηγορηθούν για εκτεταμένα επεισόδια στον αγωνιστικό χώρο είτε με πρόστιμο και τιμωρία έδρας για επεισόδια στον εν γένει χώρο του γηπέδου, τις κερκίδες ή για είσοδο οπαδών στον αγωνιστικό χώρο.

Μάλιστα ΑΕΚ και ΠΑΟΚ κινδυνεύουν να δουν τις πιθανές ποινές αφαίρεσης βαθμών να διπλασιαστούν (-6 δηλαδή) ως υπότροποι, για τα επεισόδια με Ατρόμητο και τον ημιτελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό της περσινής περιόδου αντίστοιχα. Υπενθυμίζεται πως βάσει κανονισμών η υποτροπή μιας ομάδας δεν εξαντλείται την ίδια σεζόν, αλλά εκτείνεται σε βάθος δύο περιόδων.

Σημειώνουμε πως το μεσημέρι συνεδριάζει το ΔΣ της Super League με θέμα την επικύρωση της βαθμολογίας για τις θέσεις 1-5 και εφόσον επικυρωθεί, τότε ενδεχόμενη αφαίρεση βαθμών θα ισχύσει για τα play offs. Ειδάλλως και μέχρι να επικυρωθεί η βαθμολογία πιθανή αφαίρεση βαθμών θα ισχύσει για την κανονική περίοδο.

Πηγή : http://www.sport-fm.gr/article/podosfairo/kinduneuoun-me-afairesi-bathmwn-aek-kai-paok/3355648

Share and Enjoy !

0Shares
0 0