Κεμζούρα: «Να είμαστε στιβαροί και να ελέγξουμε τον ρυθμό»

Ενόψει της αναμέτρησης στις δηλώσεις του στη media day του Θρύλου, ο Κεστούτις Κεμζούρα ανέφερε ότι ο στόχος της ομάδας του είναι να βρει τους τρόπους να περιορίσει τον ρυθμό του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά:

Για το τι χρειάζεται στο παιχνίδι:

«Εκτός από τις τακτικές και τις στρατηγικές, πάνω από όλα είναι η συγκέντρωση στο παιχνίδι και το πόσο δυνατοί θα εμφανιστούμε στο παιχνίδι. Προσπαθώ να συγκεντρωθώ στα πράγματα που μπορώ να ελέγξω, οτιδήποτε και αν συμβαίνει».

Το κλειδί της αναμέτρησης:

«Πιστεύω πως ο Παναθηναϊκός παίζει πολύ καλά τελευταία, όπως και εμείς. Είναι η πρώτη ομάδα στην επίθεση στην Euroleague. Πρέπει να κάνουμε καλή δουλειά για να τους σταματήσουμε. Είναι καλοί στους αιφνιδιασμούς και στο τρανζίσιον, θα είναι πρόκληση για εμάς να τους σταματήσουμε. Η επίθεση και η άμυνα είναι άρρηκτα συνδεδεμένες. Αν κάνουμε λάθη και επιχειρήσουμε άσχημα σουτ, τότε θα έχουν περισσότερες πιθανότητες και θα είναι πιο δύσκολο για εμάς. Αν παίξουμε στιβαρά, αποφύγουμε τα λάθη και φτιάξουμε προϋποθέσεις για καλά σουτ, τότε θα είναι ευκολότερο να ελέγξουμε τον ρυθμό. Έχουν καλούς παίκτες, όπως και εμείς. Δεν θα πω κάτι καινούριο, ο Νικ Καλάθης είναι ένας από τους παίκτες – κλειδιά που δημιουργεί αρκετά, αλλά εξίσου σκοράρει. Έχουν καλούς σκόρερ, όμως αν περιορίσουμε το παιχνίδι τον Καλάθη, τότε έχουμε πολλές πιθανότητες».

Για τα deflections:

«Για να αποφύγουμε τα λάθη πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, να στήσουμε καλά σκριν και να προσέξουμε τις πάσες μας, να μην κάνουμε απρόσεκτες και βεβιασμένες ενέργειες».

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0