Καζάζης: «Η ψυχή του πρωταθλητή»

Καζάζης: «Η ψυχή του πρωταθλητή»

Δείτε την εκπομπή μας:

Στην ψυχή του πρωταθλητή που έβγαλε ο Ολυμπιακός μετά από όσα έχει περάσει το προηγούμενο διάστημα, εστίασε ο Δημήτρης Καζάζης, μετά το 3-2 σετ επί του ΠΑΟΚ στο Ρέντη. «Σήμερα βγάλαμε την ψυχή του πρωταθλητή. Δείξαμε ότι είμαστε Ολυμπιακός και παρότι έχουμε περάσει, τον τελευταίο μήνα πάρα πολύ δύσκολα, την τελευταία εβδομάδα, τρία παιχνίδια με μετακίνηση, καταφέραμε απέναντι στον καλύτερο ΠΑΟΚ της χρονιάς, να γυρίσουμε το παιχνίδι και να πάρουμε μια τεράστια νίκη. Προσωπικά είμαι πάρα πολύ υπερήφανος για τους αθλητές μας.

Η αλήθεια είναι ότι ο ΠΑΟΚ μας πίεσε πάρα πολύ στο κομμάτι του σερβίς του. Στην υποδοχή δεν ήμασταν πολύ καλοί και κάναμε πολλά λάθη. Όσο περνούσε η ώρα, οι δυνάμεις μας έπεφταν και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να γίνονται αρκετά λάθη, εύκολα λάθη από την πλευρά μας. Αυτό έφερε ισορροπία στο παιχνίδι, αλλά στο τέλος αυτό που μέτρησε, ήταν το θέλω μας και βγάλαμε αυτό που έπρεπε να κάνουμε για να πάρουμε το παιχνίδι.

Όπως είχα από πριν, περίμενα ένα πολύ σκληρό παιχνίδι, γιατί ήξερα ότι ο ΠΑΟΚ είναι σε καλή κατάσταση και παίζει αρκετά καλά. Περίμενα να έχουμε αυτά τα πάνω κάτω, τα οποία είναι πολύ φυσιολογικά για εμάς, μετά από όλα αυτά που έχουμε περάσει. Στο τέλος αυτό που μέτρησε ήταν το καθαρό μυαλό και η ψυχή του πρωταθλητή», δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού στο Βόλεϊ Ανδρών.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0