Καταγγελία Ολυμπιακού στον Άρειο Πάγο και ΕΣΡ για ΣΥΡΙΖΑ, ΕΡΤ, ΠΑΟΚ!

 Ολυμπιακός έχει αποφασίσει εδώ και αρκετό διάστημα να προχωρήσει σε όλες τις απαιτούμενες κινήσεις, προκειμένου να μπει ένα τέλος στα όσα απίθανα συμβαίνουν στα χρόνια της… εξυγίανσης και της Κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ.

 

Οι «ερυθρόλευκοι» σε αυτή την κατεύθυνση έστειλαν επιστολή σε Άρειο Πάγο και ΕΣΡ, την οποία κοινοποιούν και σε μέλη της Κυβέρνησης, τους κ.κ. Νίκο Παππά, Ευκλείδη Τσακαλώτο και Κωνσταντίνο Στρατή, προχωρώντας σε σοβαρές καταγγελίες για το «deal» των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του ΠΑΟΚ με την ΕΡΤ, το οποίο όπως φαίνεται θα ξεπεράσει τα 9 εκατομμύρια ευρώ επί 3 χρόνια…

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού ζητούν από τον Άρειο Πάγο και το ΕΣΡ την παρέμβασή τους, ώστε να δοθεί ένα τέλος στο τρίγωνο της διαπλοκής ανάμεσα σε ΣΥΡΙΖΑ, ΕΡΤ και ΠΑΟΚ.

Ο Ολυμπιακός με την επιστολή του αυτή τονίζει τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει η χώρα μας, με το υπέρογκο ποσό που είναι έτοιμος να εισπράξει ο ΠΑΟΚ να προκαλεί το κοινό αίσθημα δικαίου και να επιβαρύνει οικονομικά την κρατική τηλεόραση. Οι «ερυθρόλευκοι» αναφέρονται και στα προκλητικά συμβόλαια των 7 ΠΑΕ (ΠΑΟ, Άρης, Ατρόμητρος, Ξάνθη, Παναιτωλικός, Λαμία και Απόλλωνα Σμύρνης) με τη δημόσια τηλεόραση κόντρα στους κανόνες της ελεύθερης αγοράς.

Ο Ολυμπιακός, λοιπόν, προχωράει σε όλες τις νόμιμες διαδικασίες, ώστε να σταματήσουν τα σκάνδαλα που συμβαίνουν στη χώρα μας, όπως αυτό που είναι έτοιμη να σφραγίσει η Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, με ένα υπέρογκο ποσό να είναι έτοιμο να δοθεί και στον ΠΑΟΚ, κάτι το οποίο είναι επίσης ενάντια των κανόνων της ελεύθερης αγοράς. Και όλα αυτά λίγο πριν τις εθνικές εκλογές στις 7 Ιουλίου.

Οι Πειραιώτες, λοιπόν, με την επιστολή τους ζητούν τον έλεγχο νομιμότητας των κινήσεων της ΕΡΤ, προκειμένου να δοθεί ένα τέλος σε όλα αυτά που συνεχίζουν να ταλανίζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο στα χρόνια της… εξυγίανσης και της Κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ.

Να σημειωθεί, ότι η επιστολή του Ολυμπιακού φέρει την υπογραφή του εκ των Αντιπροέδρων της ΠΑΕ, αλλά και Διευθύνοντα Συμβούλου, Τάκη Αγραφιώτη

Πηγή Gavros.gr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0