Κατά τα άλλα, όλα βαίνουν… καλώς

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει τη μάχη του, εναντίον του κατεστημένου στο μπάσκετ, με τις κινήσεις, τις οποίες εδώ και καιρό παρακολουθούμε.

Τα τηλεοπτικά δικαιώματα και τα χρήματα που θα πληρώσει (ή που φέρεται να θέλει να πληρώσει) η ΕΡΤ για αυτά, είναι ακόμη μία πράξη στο έργο και η οποία αποδεικνύει ξανά ότι μπάσκετ δίχως τον Ολυμπιακό, δεν υφίσταται…

Η κρατική τηλεόραση, λοιπόν, φέρεται να θέλει να μειώσει το συμβόλαιο στο μισό από ότι είναι τώρα και φυσικά ο λόγος δεν είναι άλλος, πέρα από την απουσία του Ολυμπιακού από την Basket League. Η αίγλη χάνεται, ο Ολυμπιακός δεν είναι απλώς μια κορυφαία ομάδα, αλλά όλο το οικοδόμημα του Θρύλου, το οποίο στεγαζόταν και έμενε τόσα χρόνια όρθιο μέσα στο νοσηρό περιβάλλον, από το οποίο τώρα αποτραβιέται, έδινε μία αίσθηση υγείας και ομορφιάς στο ελληνικό μπάσκετ.

Η ΕΡΤ φέρεται, λοιπόν, να θέλει να ρίξει τα χρήματα που θα πληρώνει στις ομάδες της Basket League στα μισά, από εκείνα τα οποία τους δίνει τούτη τη στιγμή. Γεγονός που όπως αντιλαμβάνεται κανείς, θα έχει περαιτέρω συνέπειες, τόσο στο πρεστίζ, όσο και στην ίδια την υπόσταση της διοργάνωσης.

Πηγή Gavros.gr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0