Κασάπης: «Όσα χρήματα και να μου έδινε ο Ολυμπιακός δεν θα πήγαινα»

Κασάπης: «Όσα χρήματα και να μου έδινε ο Ολυμπιακός δεν θα πήγαινα»

Δείτε την εκπομπή μας

Μεγάλη συνέντευξη του Μιχάλη Κασάπη, ο οποίος μιλάει για την καριέρα του και φυσικά για την ΑΕΚ
Ο παλαίμαχος μπακ της Ένωσης εξομολογείται όσα έγιναν το 1996 με την αποχώρηση του Μπάγεβιτς από την ΑΕΚ και για την πρόταση από τον Ολυμπιακό την ίδια χρονιά.

Αναλυτικά μέρος της συνέντευξης του στο sport24.gr:

Ο Κασάπης για Μπάγεβιτς και Ολυμπιακό
«Εκείνη την περίοδο υπήρχε ένα θέμα μεταξύ του Μπάγεβιτς και του συγχωρεμένου, Μιχάλη Τροχανά. Δεν μπόρεσαν να το λύσουν, αλλά θεωρώ πως ποτέ δεν μάθαμε τους πραγματικούς λόγους που έφυγε ο Μπάγεβιτς από την ΑΕΚ. Παρά το γεγονός ότι έχουν ακουστεί πολλά, εγώ πιστεύω ότι έφυγε γι’ άλλους λόγους που δεν τους έχει αναφέρει καν.

O Μπάγεβιτς εκείνη την εποχή είχε πάει σε έναν άλλον πρόεδρο, ο οποίος έχει φύγει από τη ζωή, και του είχε πει: “Αν αναλάβεις εσύ, εγώ μένω τσάμπα”.

«Σεβασμός και αγάπη με τον Μπάγεβιτς»
Με τον Μπάγεβιτς υπήρχε και υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός και αγάπη. Ποτέ, όμως, σε αγωνιστικό επίπεδο δεν μου έκανε κάποια χάρη. Εγώ πάντα έδινα τον καλύτερο εαυτό μου. Αν μου έλεγε ο προπονητής να κάνω δύο πράγματα, εγώ έκανα κι άλλα τρία από μόνος μου.

Εκείνη την εποχή στο ελληνικό πρωτάθλημα υπήρχαν δύο μπακ που ήξεραν να παίζουν σωστά το 3-5-2. Εγώ στην ΑΕΚ και ο Αποστολάκης στον Παναθηναϊκό. Όταν παίζαμε αντίπαλοι ανεβοκατεβαίναμε όλη την πλευρά.

Η αλήθεια είναι πως το καλοκαίρι του ’96, όταν έφυγε ο Μπάγεβιτς, μού έγινε πρόταση από τον Ολυμπιακό. Όχι από τον Μπάγεβιτς, αλλά από ανθρώπους της ομάδας. Ο Μπάγεβιτς δεν υπήρχε περίπτωση να κάνει κάτι τέτοιο. Προφανώς και θα ζήτησε 2-3 παίκτες από την ΑΕΚ, αλλά ως εκεί. Μέσα σε αυτούς που ζήτησε, ήμουν κι εγώ.

Με πλησίασαν και μου είπαν: “Βάζουμε έναν άσο σε μία επιταγή και βάλε εσύ το υπόλοιπο ποσό”. Δεν το σκέφτηκα καν.

Δεν πούλησα, ούτε πρόκειται να πουλήσω ΑΕΚοφροσύνη. Εγώ αγαπάω την ΑΕΚ. Αυτά που έμαθα στην ΑΕΚ και πήρα από την ΑΕΚ ήταν πάρα πολλά. Έδωσα και πήρα. Κι αυτά είναι που μένουν στο τέλος της ημέρας. Τώρα, αν έκανα ή δεν έκανα καλά που δεν πήγα στον Ολυμπιακό, δεν με απασχολεί καθόλου.

Γιατί; Διότι δεν υπήρχε περίπτωση να πάω στον Ολυμπιακό. Όσα χρήματα κι αν μου έδιναν, δεν θα έφευγα»

Share and Enjoy !

0Shares
0 0