Καρβάλιο: «Ήταν εύκολη απόφαση για μένα, πάμε για τίτλους!» (video)

Καρβάλιο: «Ήταν εύκολη απόφαση για μένα, πάμε για τίτλους!» (video)

Δείτε την εκπομπή μας

Ο Ζοάο Καρβάλιο είναι εδώ και αποτελεί, επισήμως πλέον, τη νεότερη προσθήκη στο ρόστερ του Ολυμπιακού. Ο Πορτογάλος αρτίστας ήρθε από την Αγγλία και μπαίνει άμεσα σε ρυθμό… Πειραιά! Από τις πρώτες κουβέντες του κιόλας, καταλαβαίνει κανείς ότι… ξέρει που ήρθε!

Οι πρώτες δηλώσεις του Ζοάο Καρβάλιο, ως παίκτης του Ολυμπιακού! Δείτε το μήνυμα που στέλνει στους ΓΑΥΡΟΥΣ:

Γνωρίζω πολλά για τον Ολυμπιακό. Είναι μια ομάδα πολύ γνωστή στην Πορτογαλία. Η μεγαλύτερη στην Ελλάδα. Στον καθένα θα άρεσε μια μέρα να παίξει στον Ολυμπιακό. Κάνοντας μια βόλτα στο στάδιο βλέπω τα ονόματα που έχουν περάσει από εδώ. Ονόματα πολύ μεγάλα του ποδοσφαίρου.

Θέλω και εγώ να φτάσω σε αυτό το επίπεδο. Και νομίζω ότι ο Ολυμπιακός είναι ένα καλό βήμα στην καριέρα μου. Το να έρθω στον Ολυμπιακό ήταν μια εύκολη απόφαση για εμένα. Ο Ολυμπιακός είναι ένας τεράστιος σύλλογος. Ρώτησα πολύ κόσμο πριν έρθω και όλοι μου είπαν καλά πράγματα για τον Ολυμπιακό. Και έτσι ήταν εύκολο για μένα να πάρω αυτή την απόφαση. Ελπίζω να βοηθήσω την ομάδα, είμαι πολύ περήφανος που ένας τόσο μεγάλος σύλλογος ενδιαφέρθηκε για μένα. Έχω έρθει να βοηθήσω και νιώθω πολύ καλά που έχω κάνει αυτό το βήμα.

Όταν έρχεσαι στον Ολυμπιακό, ο στόχος είναι πάντα να κερδίζεις τίτλους. Όλοι αυτό θέλουμε. Το ίδιο και εγώ. Όταν θα τελειώσω την καριέρα μου θέλω να κοιτάζω πίσω και να βλέπω τους τίτλους που κέρδισα με τον Ολυμπιακό γιατί είμαι σίγουρος ότι θα κατακτήσουμε τίτλους.

Φίλοι του Ολυμπιακού, είναι όμορφο που βρίσκομαι εδώ, σε έναν τόσο μεγάλο σύλλογο σαν τον Ολυμπιακό, με τόσο μεγάλους φιλάθλους, όπως είστε εσείς. Θέλω να σας δω στο γήπεδο σύντομα και είμαι βέβαιος ότι θα κάνουμε πολλά όμορφα πράγματα μαζί.

https://www.gavros.gr/article/podosfairo/333551-karbalio-laquo-htan-eykolh-apofash-gia-mena-pame-gia-titloys-raquo-video

Share and Enjoy !

0Shares
0 0