Καρεμπέ: «Περιμένουμε άλλες δύο – τρεις μεταγραφές, είμαστε μαχητές και θέλουμε να γράψουμε ιστορία»!

Ο αθλητικός διευθυντής της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κριστιάν Καρεμπέ, μίλησε στο επίσημο κανάλι της UEFA για το αποτέλεσμα της κλήρωσης και τις μεταγραφές.

Δείτε την εκπομπή μας όπου ο Θρύλος είναι ξανά στα αστέρια :

Ο Κριστιάν Καρεμπέ επισήμανε για:

Τον όμιλο: Δεν είναι εύκολο. Όμως είμαστε έτοιμοι, είμαστε επαγγελματίες και με διάθεση να… προκαλέσουμε και να δυσκολέψουμε τους αντιπάλους. Η Πόρτο και η Μαρσέιγ έχουν κατακτήσει τίτλους και η Σίτι έχει το όνειρο. Εμείς και η Σίτι θα θέλουμε να γράψουμε ιστορία.

Τα ματς με Πόρτο: Με την Πόρτο θα είναι και θέμα στρατηγικής και πνευματικής ετοιμότητας. Η Πόρτο έχει το… άστρο της κατάκτησης της διοργάνωσης, όμως ο Πέδρο Μαρτίνς ξέρει πολύ καλά την ομάδα. Όπως μας είπε ο κ. Μαρινάκης ο ουρανός είναι το όριο.

Τη Σίτι: Για τη Σίτι μπορεί να έχουν πολλά αστέρια αλλά εμείς έχουμε… μαχητές. Έχουμε πολεμιστές!

Τον Βαλμπουενά και τη Μαρσέιγ: Θα είναι ξεχωριστή επιστροφή για τον Ματιέ το ματς με τη Μαρσέιγ. Περιμένουμε πως θα δείξει ξανά την ποιότητά του. Αυτήν την φορά με εμάς. Είναι ευκαιρία να επιστρέψει και να δείξει πως είναι ακόμα νέος.

Τις μεταγραφές: Ναι περιμένουμε 2 ή 3 ακόμα νέους παίκτες για την ομάδα. Άλλες 2 με 3 μεταγραφές. Μετά θα είμαστε απόλυτα έτοιμοι. Πρέπει να προετοιμαστούμε και άλλο. Θέλουμε πιο καλούς αυτοματισμούς και να βρεθούν πιο καλά οι παλιοί με τους νέους παίκτες.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0