Καραπαπάς στη συνάντηση για τα γήπεδα – «Διαχωρίζουμε τους φιλάθλους σε δύο κατηγορίες – Εχουμε αποδείξει ότι τηρούμε τα μέτρα»

Καραπαπάς στη συνάντηση για τα γήπεδα – «Διαχωρίζουμε τους φιλάθλους σε δύο κατηγορίες – Εχουμε αποδείξει ότι τηρούμε τα μέτρα»

Δείτε την εκπομπή

Ο εκπρόσωπος της Κυβέρνησης επέμεινε στην τοποθέτησή του πως το μέτρο θα ισχύσει για 15 ημέρες και εν συνεχεία, αναλόγως και με τα αποτελέσματα, θα εξεταστεί από την Κυβέρνηση και τους ειδικούς το απολύτως λογικό αίτημα των ομάδων για διαφοροποίηση των μέτρων και αύξηση του ποσοστού, είτε στο 50%, είτε ανάλογα με τα διαρκείας της κάθε ΠΑΕ.

Ο Κώστας Καραπαπάς, που εκπροσώπησε την ΠΑΕ Ολυμπιακός, έθεσε τρία σοβαρά ζητήματα στη συνάντηση, αναλύοντας διεξοδικά στον κ. Πλεύρη και τους συνεργάτες του τους λόγους, για τους οποίους η απόφαση της Κυβέρνησης δεν μπορεί να λύσει κανένα πρόβλημα.

Κατ’ αρχάς ο κ. Καραπαπάς υποστήριξε πως «δεν είναι δυνατόν να διαχωρίζονται οι φίλαθλοι σε δύο κατηγορίες. Σε ανθρώπους που πηγαίνουν στο γήπεδο και σε εκείνους που πηγαίνουν σε άλλα θεάματα. Δεν είναι οι οπαδοί άνθρωποι κατώτερης κατηγορίας».

Εν συνεχεία, αναρωτήθηκε εύλογα «..τι θα γίνει με τους φιλάθλους που θα μαζεύονται έξω από τα γήπεδα ή σε καφετέριες και άλλους κλειστούς χώρους -όπου είναι αμφίβολο εάν και κατά πόσο θα τηρούνται μέτρα ασφαλείας- για να παρακολουθήσουν τους αγώνες των ομάδων τους, τους οποίους δείχνουν τα συνδρομητικά κανάλια, στα οποία δεν έχουν πρόσβαση πολύ εξ αυτών;».

Μάλιστα, ως συνέχεια αυτής της επισήμανσης, ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού επανέλαβε με νόημα πως «…οι ομάδες έχουν αποδείξει ότι τηρούν τα μέτρα πάρα πολύ καλά, αλλά και ότι μπορούν να κάνουν πλήρη έλεγχο στα γήπεδά τους και σε όσους παρακολουθούν τους αγώνες».

https://www.to10.gr/podosfero/superleague/1912288/karapapas-sti-synantisi-gia-ta-gipeda-diachorizoume-tous-filathlous-se-dyo-katigories-echoume-apodixi-oti-tiroume-ta-metra/

Share and Enjoy !

0Shares
0 0