Καραπαπάς: «Δέχθηκα απειλές κατά της ζωής μου, να ανοίξουν τα τηλέφωνα»

Την απάντησή του για το τηλεφώνημα που είχε με τον Πρόεδρο της ΕΠΣ Αθήνας, Παναγιώτη Δημητρίου, έστειλε με μήνυμά του στα Social Media ο Κώστας Καραπαπάς, προβαίνοντας σε σοβαρές καταγγελίες.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Χθες βράδυ τηλεφώνησα πράγματι στον Πρόεδρο της ΕΠΣ Αθήνας Δημητρίου. Επώνυμα και απο το τηλέφωνό μου. Συστήθηκα και διαμαρτυρήθηκα για την πρωτοβουλία του να προτείνει να γίνει ο τελικός στο τέλος Αυγούστου. Όταν άρχισε να μου λέει ότι είμαι μορφωμένος και πολιτισμένος άνθρωπος με ειρωνικό τόνο, του είπα: «Τι να το κάνω; Εσείς δεν καταλαβαίνετε από πολιτισμό. Εσύ και οι όμοιοι σου σέβεστε μόνον αυτούς που έρχονται και σας ξεβρακώνουν έξω από τα σπίτια σας»!

Τους λαθραίους, τα αφεντικά τους δηλαδή! Αυτούς που πραγματικά τους λένε τι να κάνουν.

Γι αυτά που είπα δικαιώθηκα απόλυτα!

Διότι λίγο αργότερα και αφού προφανώς ο κ. Δημητρίου ενημέρωσε τους προστάτες του, δέχθηκα απειλές κατά της ζωής μου (ξανά) τηλεφωνικά, από απόκρυψη φυσικά!

Ήδη έχω ξεκινήσει όλες τις νόμιμες διαδικασίες με μήνυση στον Δημητρίου για όλα όσα έγιναν χθες και σήμερα και βέβαια έχω ζητήσει επίσημα να ανοίξουν τα τηλέφωνα και το δικό μου και του κυρίου Δημητρίου και να δούμε επιτέλους ή μάλλον να δουν οι φίλαθλοι γιατί εμείς ξέρουμε, ποιός είναι ο βόθρος του ποδοφαίρου και ποιές οι τακτικές του.

Ταυτόχρονα, όσοι ψευδώς έγραψαν σε ρεπορτάζ περί απειλών κλπ επίσης θα μηνυθούν γιατί τελικά όσο τους αφήνουμε όχι μόνο δε σταματάνε τη λάσπη αλλά συνεχίζουν με μεγαλύτερη ένταση. Φυσικά κανείς από αυτούς δεν έκανε τον κόπο να έχει τη δική μου θέση».

Share and Enjoy !

0Shares
0 0