Και η Σεβίλλη στο κυνήγι του Τσιμίκα!

«Καυτό» παραμένει το όνομα του Κώστα Τσιμίκα, στη μεταγραφική αγορά. Ο νεαρός αμυντικός απασχολεί αρκετές ομάδες του εξωτερικού, με ορισμένα από τα ονόματα να… ζαλίζουν. Λίβερπουλ, Νάπολι και άλλες ομάδες, φέρονται να τον θέλουν…

Δείτε την εκπομπή μας :

Σε αυτές, όμως, έρχεται να προστεθεί ακόμη ένα όνομα ομάδας, με αξία και στάτους. Εκείνο της Σεβίλλης. Μία ομάδα η οποία έχει κάνει… δικό της το Europa League, τα τελευταία χρόνια, κατακτώντας το πολλάκις και ανεβάζοντας την αξία της στο ευρωπαϊκό ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο, φέρεται να εξετάζει σοβαρά τον Κώστα Τσιμίκα, για να τονώσει την άμυνά της.

Και με το «εξετάζει σοβαρά» εννοούμε ότι έχει αρχίσει ήδη τις επαφές με τον Ολυμπιακό, για να δει τις προθέσεις του, αναφορικά με το οικονομικό, αλλά και το πως θα μπορούσε να βρεθεί μία χρυσή τομή, για να αποκτηθεί ο ποδοσφαιριστής και να μετακομίσει στην Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Ο Ολυμπιακός, ως γνωστόν, ζητά 20 εκ. μίνιμουμ, για τον Τσιμίκα, για τον οποίο θεωρεί ότι η καριέρα του μπορεί ακόμη να… εκτιναχθεί. Κοινώς, δεν έχουμε δει τίποτα ακόμη, από το που μπορεί να φτάσει. Λογικό, λοιπόν, εφόσον στον Θρύλο τον πιστεύουν τόσο πολύ, να ζητούν τα χρήματα που θεωρούν ότι αναλογούν στην αξία του.

Μένει να δούμε πως θα κινηθεί η Σεβίλλη, από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός έχει πει ήδη «όχι» σε μικρότερες των 20 εκ. ευρώ προτάσεις…
Πηγή Gavros.gr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0