Η προσωρινή διακοπή για το Ραμαζάνι (vid)

Η προσωρινή διακοπή για το Ραμαζάνι (vid)

Δείτε την εκπομπή μας :

Ο Ολυμπιακός στο 57ο λεπτό του ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Καραϊσκάκη, έκανε το 3-1 με τον Μπρούμα και το ματς διακόπηκε για περίπου ένα λεπτό. Ο λόγος που συνέβη αυτό είναι πολύ ιδιαίτερος και έχει να κάνει με το Ραμαζάνι και κυρίως με τους αρκετούς Μουσουλμάνους ποδοσφαιριστές που έχουν οι ερυθρόλευκοι.

Ο ρέφερι του ματς Πάβελ Ρατσκόφσκι έδωσε την ευκαιρία λοιπόν στους παίκτες των δυο ομάδων να πάνε για ένα λεπτό στον πάγκους τους και οι βασικοί του Ολυμπιακού το εκμεταλλεύτηκαν για να να πιουν νερό και να φάνε κάτι. Πιο συγκεκριμένα, οι Εμβιλά, Ελ Αραμπί, Καμαρά, αλλά και οι Λαλά και Χασάν που ήταν στον πάγκο ήπιαν νερό και έφαγαν κάτι ελαφρύ προτού συνεχιστεί το παιχνίδι.

Το ραμαζάνι έχει ξεκινήσει από τις 13 Απρίλη και έχει να κάνει με τη μουσουλμανική θρησκεία. Από την Ανατολή ως τη δύση του ήλιου λοιπόν οι πιστοί δεν επιτρέπεται ούτε να φάνε το παραμικρό, αλλά ούτε και να πίνουν νερό. Όπως καταλαβαίνει κανείς αυτό είναι πολύ δύσκολο για τους ποδοσφαιριστές που καταναλώνουν πολύ ενέργεια, για αυτό τον λόγο και υπήρξε η διακοπή.

Δείτε το βίντεο:

Share and Enjoy !

0Shares
0 0