Η Ολυμπία έβαλε, προς στιγμήν, φωτιά για το μέλλον του Σπανούλη στα παρκέ

Η Ολυμπία έβαλε, προς στιγμήν, φωτιά για το μέλλον του Σπανούλη στα παρκέ

Δείτε την εκπομπή μας

Ο Βασίλης Σπανούλης βαδίζει προς το τέλος της μυθικής καριέρας του, είτε ο επίλογος γραφτεί φέτος, είτε το επόμενο καλοκαίρι, με την σύζυγό του, Ολυμπία Χοψονίδου να τρελαίνει τους πάντες με ένα post στο Instagram (PHOTO).

Λίγους μήνες πριν από τα 39α γενέθλιά του, ο Βασίλης Σπανούλης γνωρίζει ότι βαδίζει προς το φινάλε της ασύγκριτης καριέρας του. Θα έρθει αυτό φέτος; Θα έρθει στο τέλος της σεζόν 2021/22; Ουδείς το γνωρίζει πέρα από εκείνον, την οικογένειά του και ενδεχομένως κάποιους ανθρώπους στον Ολυμπιακό, σίγουρα όμως η σύζυγός του έβαλε προς στιγμήν φωτιά το βράδυ της Τρίτης (6/4) όταν απάντησε σε ερώτηση που δέχθηκε στο Instagram για το μέλλον του Kill-Bill.

“Πώς νιώθεις που πλησιάζει το τέλος του Βασίλη από τα παρκέ; Εγώ θέλω να βάλω τα κλάματα” έγραψε κάποιος στην Ολυμπία Χοψονίδου, που απάντησε: “Έλα, δύο χρόνια θα κλαις; Άστο για τότε”. Πολύς κόσμος πίστεψε ότι αυτό ήταν ένα μήνυμα για την απόφαση του Σπανούλη, ωστόσο η σύζυγός του είχε προσθέσει και μερικά ακόμη στοιχεία. “Just kidding”, “#NOT” και “Let’s get serious” έγραψε στο story της στο Instagram, για να δείξει πως δεν βρίσκεται στο μυαλό του άνδρα της μια ολόκληρη διετία.

Πηγή Sport24.gr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0