Η NRG Τrading House Α.Ε. νέος χορηγός της ΠΑΕ Ολυμπιακός

Η NRG Τrading House Α.Ε. νέος χορηγός της ΠΑΕ Ολυμπιακός

Η Π.Α.Ε. Ολυμπιακός ανακοινώνει την έναρξη χορηγικής και εμπορικής συνεργασίας με την NRG Τrading House Α.Ε.

nrg_osfp_press_release_banner_final

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την έναρξη χορηγικής και εμπορικής συνεργασίας με την NRG Τrading House Α.Ε. του Ομίλου Χανδρή.

Η nrg αποτελεί σήμερα μια από τις κορυφαίες Ελληνικές εταιρίες στην αγορά της προμήθειας ηλεκτρικού ρεύματος. Στελεχωμένη με εξειδικευμένο προσωπικό, παρέχει καθημερινά υψηλού επιπέδου υπηρεσίες ενέργειας με οικονομικά προγράμματα, που καλύπτουν τις διαρκώς μεταβαλλόμενες ανάγκες τόσο των εταιρικών όσο και των οικιακών της πελατών.

Η nrg για τα επόμενα 3 χρόνια θα είναι Επίσημος Χορηγός και Προμηθευτής ηλεκτρικού ρεύματος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και η συνεργασία θα αναπτυχθεί προς όφελος τόσο των δύο πλευρών όσο και των φιλάθλων μελών του Ολυμπιακού με επιπλέον προσφορές που θα καλύπτουν τις εταιρικές και οικιακές ανάγκες τους σε ηλεκτρικό ρεύμα.

Με αφορμή την έναρξη της συνεργασίας ο Γενικός Διευθυντής της nrg Αναστάσιος Λωσταράκος δήλωσε: «Είμαστε περήφανοι που ο Ολυμπιακός, ο κορυφαίος ποδοσφαιρικός σύλλογος στην Ελλάδα, μας υποδέχεται στη μεγάλη και ξεχωριστή του οικογένεια ώστε και με τις δικές μας δυνάμεις να συμβάλλουμε με υπηρεσίες και ενέργειες στην προσπάθειά του για επιτυχίες και μεγάλες διακρίσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη».

Από την ΠΑΕ Ολυμπιακός, ο Εμπορικός Δ/ντης κ. Μιχάλης Λάιος δήλωσε: «Καλωσορίζουμε την nrg, ανάμεσα στους σημαντικούς χορηγούς της ομάδας μας. Η nrg αποτελεί μια εξαιρετικά δυναμική εταιρία με ξεχωριστή παρουσία στην αγορά της παροχής ηλεκτρικού ρεύματος. Με τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες της, στηρίζει την λειτουργία των εγκαταστάσεων και των γηπέδων της Π.Α.Ε. και συμβάλλει σημαντικά με την συνολικότερη συμμετοχή της στην ανάπτυξη των πλάνων και την εκπλήρωση των στόχων της ομάδας μας».

Share and Enjoy !

0Shares
0 0