Η Μαρία, ο Θρύλος και ο… Θεός

Η Μαρία, ο Θρύλος και ο… Θεός

Δείτε την εκπομπή μας

Μάης του 2006. Ο Πειραιάς ζει ώρες φιέστας για την κατάκτηση ενός ακόμη πρωταθλήματος, και αυτή τη φορά ο υψηλός προσκεκλημένος λες και θέλει να κάνει το γήπεδο Καραϊσκάκη ποδοσφαιρικό επίκεντρο όλης της Γης: Ο Ντιέγκο Μαραντόνα προσγειώνεται στο Φαληρικό γήπεδο. Ο θεός του ποδοσφαίρου. Φορά μάλιστα το Ερυθρόλευκο «10» στην πλάτη και δίνει μια παράσταση από εκείνες που ομολογουμένως μένουν αξέχαστες.

Ασφυκτικά γεμάτο το Φαληρικό γήπεδο για τη γιορτή. Αλλά και για τον Ντιέγκο που γίνεται η ψυχή του πάρτι. Χιλιάδες άνθρωποι τον χαιρετούν, τον αποθεώνουν. Κάποιοι σαφώς λιγότεροι έχουν την ευκαιρία να τον σταθούν δίπλα του. Να φωτογραφηθούν.

Ανάμεσα τους ένα μικρό κορίτσι. Η 11άχρονη Μαρία. Ολυμπιακός από… κούνια. Επιβεβαιώνεται σταθερά. Ο πατέρας της Κώστας άλλωστε όταν το επέτρεπε ακόμη ο covid δεν έχανε ματς στο Καραϊσκάκη.

Σήμερα η Μαρία είναι πλέον 26 ετών. Και αν ο Ντιέγκο –μεγάλος θαυμαστής του τένις- ζούσε είναι βέβαιο πως θα επιχειρούσε μέσω τον social media να επικοινωνήσει μαζί της. Αρκεί φυσικά να ήξερε όλη την ιστορία. Ότι το κορίτσι που σήμερα έκανε το «μπαμ» στο Roland Garros, είναι η Μαρία που κάποτε φωτογραφήθηκε πλάι του στο Καραϊσκάκη. Η Μαρία Σάκκαρη

Η συγκεκριμένη φωτογραφία που κυκλοφορεί (ειδικά σήμερα) στα social ανήκει στη τενίστρια. Την ανάρτησε τον Νοέμβρη όταν έγινε γνωστό πως ο Ντιέγκο Μαραντόνα έφυγε από τη ζωή. Η ιστορία μιας φωτογραφίας.

https://www.to10.gr/sport/tenis/1610638/maria-o-thrylos-ke-o-theos/

Share and Enjoy !

0Shares
0 0