Η Γουλβς αγώνα-«μάχη», ο Θρύλος… φιλικό

Έχει ενδιαφέρον το να κάνει, κάποιος, μία απλή αντιπαραβολή, σχετικά με το πως θα πάνε στο μεταξύ τους, πολύ σημαντικό ματς για τη φάση των «16» του Europa League, ο Ολυμπιακός και η Γουλβς. Ένα ματς, το οποίοθα κρίνει την παρουσία, του ενός εκ των δύο, στο Final 8 της Γερμανίας, με φόντο ακόμη και τον τελικό, αφού από εκείνο το σημείο και έπειτα, όλα γίνονται!

Δείτε την εκπομπή μας :

Στην Αγγλία, λοιπόν, η Γουλβς θα πάει να παίξει ένα ευρωπαϊκό, σημαντικό ματς με τον Θρύλο, έχοντας παίξει νωρίτερα ένα ματς-«μάχη» με την Τσέλσι, για την Πρέμιερ Λιγκ! Από την άλλη, ο Ολυμπιακός, αντί να δίνει ένα ματς, επίσης «μάχη» με την ΑΕΚ, τον τελικό του Κυπέλλου, θα δίνει… φιλικό.

Μπορεί το φιλικό με την Ομόνοια να είναι δυνατό και να προσφέρεται για ασφαλή συμπεράσματα, αλλά δεν παύει να είναι… φιλικό. Αποτέλεσμα αυτού είναι ο Ολυμπιακός, ενώ θα μπορούσε να δώσει ένα ματς στα «κόκκινα», να πάρει και μια κούπα (πιθανότατα) και να πάει με… τρομερή ψυχολογία, να παίξει τη Γουλβς στο Μολινό, θα πάει μετά από… φιλικό.

Μία απλή αντιπαραβολή, του πως μπορεί να έχουν τα πράγματα στην Ελλάδα της «εξυγίανσης» και στην Αγγλία, του κανονικού ποδοσφαίρου…

Πηγή Gavros.gr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0