Η Ευρωλίγκα ξεφτίλισε το… σύστημα και την Α1!

Πόσο εύκολα μπορεί μία απλή ψηφοφορία να ξεφτιλίσει (πάλι, πάλι και πάλι) το σύστημα στην Ελλάδα και την Α1; Μία απλή ανάρτηση στην σελίδα της Ευρωλίγκας με τους υποψήφιους για την ομάδα της 10ετίας.

Τους καλύτερους στην 10ετία που μας πέρασε. Σε αυτούς που άφησαν έντονα το στίγμα τους και κυριάρχησαν. Κατέκτησαν Ευρωλίγκες! Αλλά στην Ελλάδα συναντούσαν μπροστά τους τον κάθε τυχαίο Αναστόπουλο, τον κάθε τυχαίο Παναγιώτου, τον κάθε Μάνο, τον κάθε Κορομηλά και Ζαβλανό πίσω από ένα γραφείο και Ταβουλαρέα, τον κάθε Βασιλακόπουλο. Τις τραμπούκες, τις απειλές, τη λάσπη, τους μπράβου, τις κατάρες…

Τόσο εύκολα τους ξεγύμνωσε η Ευρωλίγκα. Με μία απλή ψηφοφορία. Σχεδόν το 1/5 από τους υποψήφιους έχει τη σφραγίδα του Ολυμπιακού. Κάποιοι παίζουν ακόμα στην ομάδα, άλλοι κατέκτησαν Ευρωλίγκες με τον Θρύλο, τους ζήλεψαν και τους χρυσοπλήρωσαν να τους αποκτήσουν και συνέχισαν να κατακτούν Ευρωλίγκες, όλοι συνέχισαν σε υψηλό επίπεδο και δεν εξαφανίστηκαν από τον χάρτη.

Είναι όλοι αυτοί που στην Ελλάδα τούς έβγαζαν άσχετους, ντοπαρισμένους, τους απέβαλαν με φάουλ, με τεχνικές ποινές, τους έκλεβαν πρωταθλήματα και Κύπελλα, αλλά μετά… όλως τυχαίως τους ήθελαν στην ομάδα τους. Είναι οι ίδιοι που μεγαλουργούν στην Ευρώπη. Δεν πήγαν στη Φενέρ, όπως ο Μπατίστ, που δεν μπορούσε από τη μία σεζόν στην άλλη να πάρει τα πόδια του.

Σπανούλης, Χάινς, Πρίντεζης, Σλούκας, Τεόντοσιτς, Άντιτς, Παπανικολάου, Ντάνστον, Περπέρογλου… Όλοι αυτοί είναι 21 Ευρωλίγκες, αλλά όταν φορούσαν τη φανέλα του Ολυμπιακού στην Ελλάδα έβρισκαν μπροστά τους τον κάθε τυχάρπαστο διαιτητάκο που τους έκλεβε τον ιδρώτα.

Θα μπορούσαμε να βάλουμε και τους Σχορτσανίτη και Μπουρούση μέσα, που έπαιξαν περισσότερα χρόνια, στον Ολυμπιακό, αλλά… ασέβαστους, τους λησμονούμε.

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ 10ΕΤΙΑΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ

και άλλοι μπορούν να είναι περήφανοι γι αυτό…

Πηγή Gavros.gr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0