Η ΕΠΟ χειρότερη και από το… τίποτα

Μπορεί να λέγεται ομοσπονδία ποδοσφαίρου, όμως ο σωστός τίτλος είναι Ομοσπονδία του τίποτα. Ναι, ο λόγος για την ΕΠΟ που δεν αποφασίζει για τίποτα καθώς:

Δείτε την εκπομπή μας :

Α) Για το Κύπελλο φαίνεται ότι η ΑΕΚ έχει λόγο, Β) Η ΟΥΕΦΑ «έβγαλε» την ΚΕΔ με την πρόταση για τον Κλάτενμπεργκ, ο οποίος θα επιλέξει και τους συνεργάτες του ενώ η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ δεν έχει λόγο ούτε για τους πίνακες διαιτητών, απλά ενημερώνεται, Γ) Μια από τα ίδια και με τους δικαστές, άσχετα αν ψηφίζονται από τη ΓΣ της ΕΠΟ, όμως στέλνεται λίστα από το Πρωτοδικείο ή το Εφετείο, ή τον Αρειο Πάγο, ανάλογα με την πειθαρχική επιτροπή που θέλουν να στελεχώσουν, Δ) Δεν διοργανώνει επαγγελματικά πρωταθλήματα, όμως έχει λόγο σε αυτά, αν και η διοίκησή της ψηφίζεται από προέδρους που διοικούν το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Μια κανονική ΕΠΟ θα μπορούσε να διοργανώσει έναν τελικό Κυπέλλου που θα ήταν γιορτή, όμως ούτε αυτό δεν μπορεί. Μια κανονική ΕΠΟ θα επέλεγε την ΚΕΔ και τους αθλητικούς δικαστές και παράλληλα θα ήταν «εγγυήτρια» της ισονομίας στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο και δεν θα άφηνε τον Μελισσανίδη ή τον Σαββίδη να κάνουν επίδειξη δύναμης.

Για να ολοκληρώσουμε: Με αφορμή το κάζο με τον τελικό Κυπέλλου, η ομοσπονδία απέδειξε ότι είναι μόνο για την ταμπέλα. Για τα άλλα υπάρχουν ΑΕΚ ή ΠΑΟΚ, εξαρτάται από τα συμφέροντα.
Πηγή Gavros.gr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0