Η δουλειά και τα… 9 κιλά του Σεμέδο!

Όταν ο Πέδρο Μαρτίνς επέμενε τόσο πολύ το περασμένο καλοκαίρι για τον Ρούμπεν Σεμέδο, ήξερε με τι παίκτη είχε να κάνει, με έναν παίκτη υψηλού επιπέδου. Ο Πορτογάλος στόπερ όλο αυτό το διάστημα στον Ολυμπιακό έχει δείξει την κλάση του, αποτελώντας τον κορυφαίο κεντρικό αμυντικό που έχει περάσει από τον Θρύλο εδώ και πολλά χρόνια. Και με μεγάλη διαφορά.

Μάλιστα, ο προπονητής του Ολυμπιακού αποκάλυψε κάτι για τον Σεμέδο, μιλώντας στην Πορτογαλία. Είπε ότι σε σχέση με πέρσι, έχει δουλέψει τόσο σκληρά, που αυτήν τη στιγμή είναι 9 κιλά ελαφρύτερος!

Δείτε τι είπε: «Πήρε το μάθημά του και έμαθε από αυτό. Είναι ένας τελείως διαφορετικός επαγγελματίας και δεν έχει να κάνει αυτό μόνο με τη συνεργασία που έχει μαζί μου. Αυτή τη στιγμή έχει εννέα κιλά λιγότερα από όσα όταν έπαιζε στη Ρίο Άβε, πριν από έναν χρόνο. Το γεγονός ότι κλήθηκε στην εθνική ομάδα μαζί με σπουδαίους ποδοσφαιριστής τον έκανε να αντιληφθεί ότι δεν υπάρχει άλλος τρόπος για να τα καταφέρει. Είμαι πολύ αυστηρός, αλλά όταν ένας ποδοσφαιριστής δουλεύει και τα δίνει όλα εγώ είμαι εκεί για να του απλώσω το χέρι. Και αυτό έκανε ο Ρούμπεν γνωρίζοντας ότι δίπλα του θα έχει έναν προπονητή που θα τον βοηθήσει, αλλά επίσης έχει και πολλές απαιτήσεις».

Δουλεύει σκληρά ο Σεμέδο και συνεχίζει δυνατά, με στόχο να αφήσει πίσω του όσα συνέβησαν στο παρελθόν.
Πηγή Gavros.gr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0