Φορτούνης: «Θα περάσουμε!!!»

Ο Κώστας Φορτούνης δίνει το σύνθημα για πρόκριση επί της PSV, με καλό σκορ, πρώτα, στον Ναό!

Δείτε την εκπομπή μας:

Το 10άρι του Θρύλου έχει επανέλθει, πλέον, για τα καλά, στον καλό του εαυτό, αυτόν που όλοι γνωρίζουμε και αυτό, τον οποίο όλοι οι αντίπαλοι… τρέμουν, να μη βρουν μπροστά τους. Ο Φορτούνης μίλησε στη Nova, για την κλήρωση της φάσης των «32» του Europa League και έδειξε ότι υπάρχει, συνολικά, πίστη στον Ολυμπιακό, για πρόκριση!

Μεγάλο ρόλο, θα παίξει, όπως τόνισε ο Έλληνας άσος, το πρώτο ματς, στο Καραϊσκάκη. Ο Φορτούνης θεωρεί πως ο Ολυμπιακός πρέπει και μπορεί να πάρει, εκεί, ένα καλό σκορ, ένα σκορ πρόκρισης, όπως λέει. Και να πάει, στη συνέχεια, για να περάσει, στη ρεβάνς. Και πράγματι, αυτό ακούγεται, αν μη τι άλλο, ένα καλό πλάνο.

Αυτά είπε, αναλυτικά, στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού:

«Σίγουρα δεν υπάρχουν εύκολοι αντίπαλοι. Είναι δύο παιχνίδια. Παίζει ρόλο το ποιος θα βρεθεί σε καλύτερη κατάσταση, εκείνη την περίοδο. Θέλουμε να είμαστε εμείς, εκείνοι που θα βρεθούμε σε καλύτερη κατάσταση.

Το πρώτο παιχνίδι παίζουμε στο γήπεδό μας. Να πάρουμε ένα σκορ καλό, για να πάμε στη ρεβάνς και να προκριθούμε. Αυτός είναι ο στόχος. Και αυτό θα κάνουμε!

Δεν έπεσα μέσα στην πρόβλεψη… Περίμενα άλλο αντίπαλο. Είχα πει Μάντσεστερ (γέλια). Πήγα στα πιο δύσκολα…».

Share and Enjoy !

0Shares
0 0