Φορτούνης και Βαλμπουενά δημιουργούν και πάλι ευχάριστο πονοκέφαλο!

Η επιστροφή του Ματιέ Βαλμπουενά γέμισε χαμόγελα τους ανθρώπους του Ολυμπιακού και φυσικά τον προπονητή του, Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος πλέον βλέπει τη φαρέτρα του να γεμίζει και πάλι.

Δείτε την εκπομπή μας για την ανασκόπηση του 2020!!!!

Ο Πορτογάλος τεχνικός ήδη σκέφτεται τρόπους για να χωρέσει τον Γάλλο μαζί με τον Κώστα Φορτούνη στην ενδεκάδα του Θρύλου, αφού οι δυο τους είναι οι κινητήριοι μοχλοί στο παιχνίδι του Θρύλου.

Σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια που έχουν αγωνιστεί φέτος έχουν προσφέρει επιθετικά και αυτό είναι κάτι που θέλει να συνεχίσει να βλέπει ο Μαρτίνς, αφού θέλει η ομάδα του να παίζει παραγωγικό ποδόσφαιρο και να πετυχαίνει πολλά τέρματα.

Τώρα όσον αφορά το αν θα ξεκινούν και οι δύο από την αρχή των αγώνων, αυτό είναι κάτι που μόνο ο ίδιος ο προπονητής μπορεί να αποφασίσει και θα εξαρτηθεί φυσικά και από την προσέγγιση που θα θέλει να κάνει στο κάθε παιχνίδι ξεχωριστά.
Δείτε την εκπομπή μας για την ανασκόπηση του 2020!!!!

Γιατί να θυμίσουμε πως αν αποφασίσει να πάει σε ένα σχήμα με καθαρό «10άρι» τότε ένας εκ των δύο θα πρέπει να παίξει στα πλάγια και σε περίπτωση που προτιμήσει να παίξει με τρεις στην μεσαία γραμμή τότε Φορτούνης και Βαλμπουενά θα παίζουν σε ελεύθερο ρόλο πίσω από τον επιθετικό.

Όπως και να έχει οι δυο τους θα δημιουργήσουν για ακόμα μία φορά ευχάριστο πονοκέφαλο και ο Πέδρο Μαρτίνς θα βρει τον τρόπο ώστε να προσφέρουν και οι δύο τα μέγιστα στο παιχνίδι του Ολυμπιακού.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0