Φενέρμπαχτσέ : Πάει στα δικαστήρια τους Εισαγγελείς!

Φενέρμπαχτσέ : Πάει στα δικαστήρια τους Εισαγγελείς!

Ελεύθερος κυκλοφορεί εδώ και λίγες μέρες ο Αζίζ Γιλντιρίμ. Ο πρόεδρος της Φενέρμπαχτσε, αλλά και ο τουρκικός σύλλογος και ακόμα 6 κατηγορούμενοι, αθωώθηκαν μετά τη σκευωρία των στημένων αγώνων και πλέον βγαίνουν στην αντεπίθεση.

aziz_baskan

Στην Τουρκία, μάλιστα, αναφέρουν πως ο ισχυρός άνδρας της Φενέρ είναι αποφασισμένος να κυνηγήσει όλους όσοι τους πέταξαν λάσπες, με ψευδή και κατευθυνόμενα δημοσιεύματα, αλλά και όσους τον έστειλαν στη φυλακή για έναν χρόνο.

Μάλιστα, σε αυτόν τον… κύκλο, δεν θα γλιτώσουν ούτε οι δικαστικοί! Λέγεται πως στο… μάτι του έχουν μπει ο Εισαγγελέας που τον κατηγόρησε χωρίς στοιχεία, αλλά και όλοι οι δικαστικοί, που τον ενέπλεξαν στο σκάνδαλο με τα στημένα παιχνίδια.

Η λάσπη και η συκοφαντία εναντίον του προέδρου της Φενέρ δεν θα μείνουν αναπάντητα από τον ισχυρό άνδρα της τουρκικής ομάδας. Και αυτό είναι ένα… προμήνυμα για το τι θα ακολουθήσει και στη χώρα μας, μιας και η λασπολογία που έχουν «πετάξει» όλοι οι… αντικειμενικοί, στον Βαγγέλη Μαρινάκη, ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού, είναι άνευ προηγουμένου. Και θα πληρώσουν όλοι, θα έρθει η ώρα τους.

Πηγή : http://www.gavros.gr/content/football/110551-paei-sta-dikasthria-toys-eisaggeleis

Share and Enjoy !

0Shares
0 0