«Φαβορί η Τραμπζονσπόρ για Μπενσαρκί»

Δημοσιεύματα του τουρκικού, αλλά και αιγυπτιακού Τύπου θέλουν την Τραμπζονσπόρ να έχει τον πρώτο λόγο για την απόκτηση του Ασράφ Μπενσαρκί που απασχολεί και τον Ολυμπιακό.

Tο συμβόλαιο του Μαροκινού εξτρέμ εκπνέει το 2022 και η Ζάμαλεκ θα επιχειρήσει να τον διατηρήσει στο δυναμικό της, γνωρίζοντας ωστόσο πως δεν είναι εύκολο ο 25χρονος άσος να γυρίσει την πλάτη του, στις προτάσεις που έχει δεχθεί από ευρωπαϊκούς συλλόγους.

Όπως τονίζεται στην Αίγυπτο, αλλά και στην Τουρκία, η Τραμπζονσπόρ φέρεται να έχει το προβάδισμα για την απόκτηση του Μπενσαρκί έχοντας καταθέσει στον παίκτη την καλύτερη πρόταση. Εκτός από την Τραμπζονσπόρ και τον Ολυμπιακό για τον Μπενσαρκί ενδιαφέρονται Μοντπελιέ, Νις, Στρασμπούρ, ενώ η Σταντάρ Λιέγης έχει αποσυρθεί από την διεκδίκηση του.

Από την πλευρά του, ο παλαίμαχος μέσος της Ζάμαλεκ, Καλέντ Αλ Γκαντούρ ισχυρίστηκε πως μίλησε με τον μάνατζερ του Μπενσαρκί με τον τελευταίο να τον διαβεβαιώνει πως ο Μαροκινός διεθνής σκοπεύει να συνεχίσει και τη νέα σεζόν στον αιγυπτιακό σύλλογο.
Πηγή Gazzetta.gr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0